Dodaj do ulubionych

podreczniki

25.07.08, 19:02
Czesc mam prosbe posiada ktos moze w wersji elektronicznej:
-Ryszard Aleksandrowicz, Jerzy Gielecki, Witold Gacek
"Anatomia topograficzna. Przewodnik anatomiczny do ćwiczeń prosektoryjnych polsko-łaciński" oraz
-"Sekcja zwłok podrecznik shearera" jezeli tak prosze o kontakt gg10685157
Obserwuj wątek
    • zaphod_beeblebrox Re: podreczniki 26.07.08, 09:54
      Jeśli studiujesz w Katowicach (a zakładam że tak bo chyba nigdzie indziej
      pierdolnika się nie używa) to bez problemu kupisz go od starszych roczników za
      15-20 zeta. Nie słyszałem żeby ktoś to kiedyś zeskanował więc wersji
      elektronicznej raczej nie ma. O Shearerze nic nie wiem bo nigdy go nie używałem
      i nie był wymagany na żadnym przedmiocie.
      • kaa13 Re: podreczniki 26.07.08, 12:05
        na WUM też to jest - całkiem fajnie się czyta, wiec nie wiem o co ci chodzi.
        • zaphod_beeblebrox Re: podreczniki 26.07.08, 12:49
          Ja też nie wiem o co Ci chodzi, jeśli o określenie "pierdolnik" to w Katowicach
          jest to właściwie oficjalna nazwa tej książki, używana nawet przez asystentów:)
          A czyta się tragicznie, jak książkę telefoniczną:)
          • pink_hamster Re: podreczniki 26.07.08, 13:59
            szczerze mowiac,to chyba czesciej sie o nim mowi niz uzywa
            • michall45 Re: podreczniki 26.07.08, 18:59
              heh ja nie z Katowic jestem eksperymentem z Olsztyna (w ty roku tam otworzyli
              medycynę) i zabraliśmy wam jakiegoś profesora właśnie ze śląska, jak sie nie
              mylę to Gielecki i proponuje miedzy innymi te podreczniki. jako ze nie ma w
              Olsztynie starszego rocznika i nakład wyczerpany to trudno znalesc jak by coś
              sie zmieniło to proszę o informacje
              dzięki
              • zaphod_beeblebrox Re: podreczniki 26.07.08, 20:35
                O żesz... toś mnie zaskoczył:) Gieleckiego nie zazdroszczę bo ma ciężkawy
                charakter, a z załatwieniem w tej sytuacji pierdolnika będziesz miał problem bo
                nie kupisz od starszych lat a nie jest już wydawany od dość dawna.
                • michall45 Re: podreczniki 27.07.08, 13:34
                  oj:( a wiesz cos jeszcze o tym profesorze??
                  • zaphod_beeblebrox Re: podreczniki 30.07.08, 11:13
                    Aż za dużo, dwa razy zdawałem u niego egzamin:) Sam jakoś źle go nie wspominam,
                    ale sporo osób miało problemy. Wszystko zależy na jaki humor trafisz. U nas
                    kiedy był szefem dużo ludzi odpadło na anatomii, ale myślę że u was nie będą
                    kosić skoro to pierwszy rocznik. Z podręczników obowiązuje u niego Bochenek,
                    chociaż i tak większość uczyła się z krakowskich skryptów (trzeba tylko pamiętać
                    żeby nie pokazywać się z nimi na zajęciach:)). Z atlasów będzie wam polecał
                    Granta, ale odradzam zakup bo to strata kasy, jest fatalnie narysowany i ma
                    jakiś dziwaczny układ materiału. Lepiej kupić Sobottę albo Wolffa-Heideggera. No
                    i to chyba tyle:)
                  • ray-of-light Re: podreczniki 30.07.08, 18:24
                    Tzn. że Gieleckiego już nie zobaczę na korytarzu od pażdziernika?! No
                    nieeeeeee...tosz on się już tak wpisał w element krajobrazu uczelni że
                    niemożliwym jest żeby go nie było :(
                    • michall45 Re:podreczniki 31.07.08, 14:45
                      no na to wygląda, no chyba ze bedzie przyjezdzal tylko na wykłady

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka