mamachlopca1 03.07.16, 22:39 widzialyscie gdzies sensowne promocje na podreczniki?potrzebuje do 6 klasy wiec na ministerialne znizki sie nie łapiemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaszara Re: podreczniki? 04.07.16, 12:51 ja potrzebuję do 3 gimnazjum, aż mi niedobrze na samą myśl.. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyjkama Re: podreczniki? 04.07.16, 12:58 Jakie potrzebujesz? Mam po dziecku i chętnie się pozbędę. Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: podreczniki? 04.07.16, 16:07 mamachlopca1 napisała: > widzialyscie gdzies sensowne promocje na podreczniki?potrzebuje do 6 klasy wiec > na ministerialne znizki sie nie łapiemy Córka podręczniki do VI kl. kupiła na szkolnym kiermaszu,natomiast ćwiczenia kupowałam w Gandalfie -mieli wszystkie ćwiczenia razem w jednym miejscu i w jednym czasie. Kupiłam,bo nie w każdej księgarni internetowej tak jest niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: podreczniki? 04.07.16, 16:30 Dopiero co kupiłam córce prawie caly zestaw w lokalnym antykwariacie.niestety dopiero w tym roku zmadrzalam i ani sie nie rozgladalam za nowymi nowe będą tylko ćwiczenia do angielskiego. Książki niemal jak nowe,widac ze ktos uzywal tak malo jak tylko mogl Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: podreczniki? 05.07.16, 06:09 ja co roku poluję na jedną mamę z klasy wyżej i od razu koncem czerwca biore od niej podreczniki dla syna (tez potrzebuje do 6 klasy). wlasnie bylam u niej, za calosc dalam 50 zl (po jej dwojgu dzieciach, rok po roku, wiec nie sa w idealnym stanie). dokupie cwiczenia i języki i juz corka juz sie na darmowe lapie na szczescie. a co bedzie za rok - sama nie wiem, bo nie bedzie juz od kogo kupowac, ten chlopiec starszy rok idzie do gimnazjum, a moj pewnie do 7 klasy.... Odpowiedz Link Zgłoś