Gość: sevilla IP: *.acn.waw.pl 01.10.03, 22:52 czemu to tak długo trwa i co tam się wlasciwie odbywa?? blagam napiszcie cos, bo babka mi ciągle mówi, że mam sobie zarezerwowac 3 godziny czekania!!!o co chodzi???dzieki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: BUW- zapisy!!! IP: 62.233.166.* 01.10.03, 23:01 przyjdz przed otwarciem (9.00) i pedz do kolejki, tak jest najszybciej. robia zdjecia, rejestruja, sprawdzaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sevilla Re: BUW- zapisy!!! IP: *.acn.waw.pl 02.10.03, 10:41 najpierw do babeczki tej co po lewej siedzi i sprawdza legitki jak się podejdzie czy juz odrazu tam na górę po schodkach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilja Re: BUW- zapisy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 13:53 ...i nie trzy tylko szesc godzin. paranoja. (z autopsji niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Polska Szkola Organizacji IP: *.chello.pl 04.10.03, 23:43 bo to jest polska szkoła organizacji. wariant uniwersytecki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sevilla Re: Polska Szkola Organizacji IP: *.acn.waw.pl 07.10.03, 13:24 czekałam dwie:-) uff... udało się, ale i tak było strasznie , tyle na nogach... najgorsze, że połowa osób wpuszczała znajomych i robiło się dwa razy więcej osób... Odpowiedz Link Zgłoś