Gość: x IP: *.gorzow.mm.pl 03.08.08, 19:11 Jestem ciekawa jak wygląda przyjęcie na studia magisterskie po skończeniu licencjackich na uczelni prywatnej o ile jest to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: y Re: Szkoła prywatna IP: 212.244.90.* 03.08.08, 21:01 zapewne różnie zależnie od tego jaka to uczelnia ludzie jakie Wy pytania zadajecie? Przecież wypada podać nazwę szkoły czy miasto, jakiś konkret, a nie rzucić takie pytanie i czekać na odp... ps. mnie ciekawi jak żyją ludzie na dalekim wschodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaias Re: Szkoła prywatna IP: *.infinity.net.pl 03.08.08, 21:54 wejdz na stronę interesującej Cię uczelni i tam powinny być zasady rekrutacji na studia magisterskie Odpowiedz Link Zgłoś
m.aszimara Re: Szkoła prywatna 03.08.08, 22:02 Chodzi mi o uniwersytet szczeciński i właśnie w tym problem, że nie mogę tych zasad znaleźć na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Szkoła prywatna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.08, 22:07 Po Harvardzie i Yale nie przyjmują, więc i pewnie po innych prywatnych też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaias Re: Szkoła prywatna IP: *.infinity.net.pl 03.08.08, 22:08 Najlepiej jak do nich zadzwoń i się spytaj , bo 'chyba' nie przyjmują wszystkich tylko są jakieś zasady rekrutacji , na mojej uczelni to konkurs swiadect albo 3 pytanie /taki mały egzamin/ Odpowiedz Link Zgłoś
emzetem Re: Szkoła prywatna 03.08.08, 22:21 Tutaj masz zasady przyjęcia na studia i I i II stopnia podzielone na wydziały i kierunki. Odpowiedz Link Zgłoś