tawananna 12.10.03, 20:27 Czy ktoś z Was lub Waszych znajomych próbował zdawać do Akademii Artes Liberales, ew. udało mu się tam dostać? :) I pytanie do wszystkich: jakie macie zdanie na temat tej inicjatywy? Pozdrowienia! Tawi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkw98 Re: Artes Liberales 13.10.03, 11:43 tja, kilkoro moich bardzo dobrych znajomych studiuje lub studiowało w Artes. Ma to oczywiście swoje plusy, ale z moich (zewnętrznych) obserwacji wynika, że cotygodniowe jeżdżenie do innego miasta jest potwornie męczące i czasochłonne. Jesli poważnie o tym myślisz, mogę poprosić parę osób, żeby do Ciebie napisały na gazetowy adres i opisały swoje wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Artes Liberales 15.10.03, 18:19 Naprawdę mogłabyś? Zastanawiam się nad zdawaniem do Artes, ale niepokoi mnie właśnie sprawa tych dojazdów, poza tym nie wiem, czy miałabym szanse :). Wszelkie informacje przydadzą mi się - na stronie AAL zbyt wiele ich nie ma, a poza tym relacje "z pierwszej ręki" zawsze są najciekawsze i najwięcej można się z nich dowiedzieć :). Pozdrowienia! Tawi P.S.Pierwsze tygodnie na MISH-u to koszmar ciągłej bieganiny ;))) Teraz wiem to już z autopsji:) Odpowiedz Link Zgłoś
mkw98 Re: Artes Liberales 15.10.03, 22:31 Juz napisalam do kilku bylych i obecnych studentow Artes - mam nadzieje, ze ktos z nich Ci odpisze (na@)i pomoze podjac decyzje :) Pozdrawiam, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Artes Liberales 11.11.04, 22:07 Odświeżam, by wątek nie został zarchiwizowany ;). Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Artes Liberales 15.10.05, 10:40 Odświeżam, by wątek nie został zarchiwizowany ;). Odpowiedz Link Zgłoś