Gość: witka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 14:07 Studenci WSPiZ. Powymieniajmy spostrzeżenia na yemat naszej uczelni. Z czym macie problemy, kogo nie lubicie, może jakaś wymiana prac itp??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: Koźmiński IP: 213.76.146.* 09.01.04, 09:46 Byłem bardzo zainteresowany studiami podyplomowymi (Psychologia Biznesu) na tej uczelni. Zadzwoniłem tam półgodziny temu, aby dowiedzieć się o szczegóły. Pani, która odpowiadała na moje pytania, z każdym kolejnym pytaniem była coraz bardziej niecierpliwa. Hmm, tak renomowana uczelnia, a zwłaszcza ucząca "Psychologii Biznesu", nie nauczyła jej jeszcze własnych pracowników. Cóż, zastanowię się jeszcze, w końcu są też i inne uczelnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Koźmiński IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.01.04, 13:50 Ja narazie zastanawiam się nad zaoczną socjologią. Trochę zniechęca mnie fakt wystartowania tego kierunku dopiero pół roku temu - zanim wszystko się dotrze i ustatkuje może minąć pare lat :/ Czy jest ktoś studiujący tam (dzinnie czy zaocznie) właśnie socjologie i mógły zdradzić czego można się spodziewać? Czy bardzo daje się we znaki "biznesowy" punkt podejścia do tematu? Trochę mnie te "ekonomie" "rachunkowości" i "zarządzania" przerażają ;) k-j-m(at)o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś