Gość: sowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 19:01 szukam informacji odnosnie kierunku inspekcja sanitarna: jak wygladaja studia, jakie sa realne mozliwosci pracy po, etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pallo72 Re: inspekcja sanitarna 12.01.09, 21:11 Nie ma kierunku inspekcja sanitarna!!! Inspekcja Sanitarna a wlasciwie Główny Inspektorat Sanitarny (zwany potocznie sanepidem!) to instytucja! Czym sie zajmuje? Prosze sobie poszukac;-) Dodam jeszcze, ze zeby pracowac w GIS trzeba skonczyc takie kierunki jak np.: technologia zywnosci, zywienie czlowieka, farmacja, medycyna lub pokrewne zwiazane z zarzadzaniem w ochronie zdrowia. No chyba, ze chcesz pracowac tam w administracji, wtedy co innego;-) A moze Tobie chodziło o kierinek Inzynieria sanitarna? Obecnie poprawnie nazywana Inzynieria srodowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: inspekcja sanitarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 10:58 jest kierunek inspekcja sanitarna niestacjonarne 1-szego stopnia na wydziale Nauk o zdrowiu na UJ, stąd moje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pallo72 Re: inspekcja sanitarna IP: *.mpss.osi.pl 13.01.09, 19:47 To jest specjalnosc, nie kierunek! Wydzial Nauk Oo Zdrowiu, kierunek Zdrowie Publiczne, specjalnosc inspekcja sanitarna;-) Wiem, czepiam sie zamiast pomagac... Wybacz mam te trudne dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and1 Re: inspekcja sanitarna IP: *.gemini.net.pl 12.03.09, 11:05 a czy ktoś z Was wie coś o tym kierunku tzn czy są to trudne studia czy matma jest na wysokim poziomie bo przyznam że to właśnie jej chciałbym uniknąć na tym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: inspekcja sanitarna 12.03.09, 12:57 Ehh, jak dobrze, że matura z matematyki będzie obowiązkowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: inspekcja sanitarna IP: *.ksi-system.net 14.03.09, 20:33 hej studiuje na inspekcji sanitarnej .. matmy nie ma wogole narazie z czym mam problem to ekonomia ktorej nie zdalem wrr.. ale ogolnie studia lajtowe duzo teori narazie sa takie przedmioty ogolne, Odpowiedz Link Zgłoś
larry4 Re: inspekcja sanitarna 26.04.09, 00:48 Proponowałbym lepiej iśc na technologie żywności (jest matematyka) lub towaroznawstwo. Jesli pójdziesz na ten kierunek, po studiach bedziesz siedziec w domu. Jeżeli myslisz, że znajdziesz prace w zawodzie, to bardzo sie pomylisz. Na terenie małopolski, to praktycznie nierealne... Odpowiedz Link Zgłoś