Gość: allroad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 17:06 cosinus - szkoła policealna darmowa, jeśli tak to dlaczego i na czym zarabiają? bo nie widziałem jeszcze prywatniej firmy, która by działała charytatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sowa Re: cosinus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 17:10 poczytaj na ich stronie, dostają bodajże fundusze z UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: cosinus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.09, 17:58 ta szkoła jest w porządku. zapisałem się (5minut), nie byłem na żadnych zajęciach, wypisałem się (5minut) i tyle mnie widzieli :) no i najważniejsze - uchronili mnie przed wojskiem. Tak serio, to można zdobyć tam zawód - po zdaniu egzaminu państwowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allroad Re: cosinus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 18:08 Aha, dzięki za odpowiedzi. Chciałem się właśnie dowiedzieć czy dostają jakieś fundusze, czy jakiś haczyk gdzieś tam coś.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yezbell Re: cosinus 13.02.14, 14:40 Już pisałam o tym w innym poście, ale widzę, że i tu temat wypłynął. Cosinus dostaje pieniądze z Wydziału Edukacji. Każde miasto ma swój Wydział Edukacji. To nie ma nic wspólnego z żadnymi Funduszami Unijnymi. Wiem, bo dzwoniłam do Cosinusa we Wrocławiu i pytałam o to właśnie, bo widziałam, w jakimś innym poście na Forum, że ta kwestia został poruszona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: cosinus IP: *.147.127.32.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.02.14, 18:59 Ja Wam powiem ze mnie to w sumie też az tak bardzo nie interesuje. Wazne jest to zebym miała po prostu mozliwosc nauki w miejscu które jest profesjonalne i dzieki któremu bede mogła też sie potem dostac do dobrej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś