kalineczek 13.11.03, 18:15 Teraz prosze o rady, jak najlepiej przygotować się do egzaminu wstępnego na SM UW (podreczniki,repetytoria, techniki itp.) Za wszystkie odpowiedzi będę bardzo wdzięczna, Kalineczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no nie? Re: stosunki międzynarodowe UW IP: 81.210.119.* 13.11.03, 18:32 ja zdawałem geografię na maturze, więc to umiałem historii zacząłem uczyć się po maturze a z wos liczyłem na fart i się dostałem bez żadnych kursów i takich tam a tak w ogóle to jestem tu bo się nie uczyłem, serio zdawaj na sgh, też mają stosunki, a odrazu można je połączyć z czymś praktyczniejszym Odpowiedz Link Zgłoś
kalineczek Re: stosunki międzynarodowe UW 13.11.03, 18:59 Na Esgiehu już studiuję, ale szukam czegoś jako drugi kierunek, al edzięki za odpowiedź. Jakie miałeś tematy z prac pisemnych, bo głównie o to mi chodzi( test widzałam i naprawdę prosty) Odpowiedz Link Zgłoś
b4b Re: stosunki międzynarodowe UW 14.11.03, 11:46 zagadnienia masz tutaj www.ism.uw.edu.pl/ w tym roku z geografii były migracje i udział polaków w migracjach, rozmieszczenie poloni itp z historii anglia od absolutyzmu do monarchii konstytucyjnej Odpowiedz Link Zgłoś