IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 11:42
CZYTALIŚCIE WCZORAJSZE METRO? NAJWIECEJ BEZROBOTNYCH PO PEGAGOCIE,
POLITOLOGII, KULTUROZNAWSTWIE I GEOLOGII!!! SZUKAJA INZYNIERÓW I
EKONOMISTÓW!!!
Obserwuj wątek
    • zloty.strzal Re: METRO!! 03.02.09, 11:48
      Wyłącz ten caps lock!
    • Gość: sarkazmista Re: METRO!! IP: *.173.26.215.tesatnet.pl 03.02.09, 13:10
      Ale odkrycie, przecież nie od dzisiaj wiadomo że 99% absolwentów
      tych kierunków jest zupełnie niepotrzebnych.
    • Gość: barty Re: METRO!! IP: *.acn.waw.pl 03.02.09, 17:33
      Zanim przeczytasz i uwierzysz w wyniki, zapoznaj się jak zostało zaplanowane i
      przeprowadzone dane badanie. Wszystko można udowodnić, odpowiednio pytając.
      • Gość: gość Re: METRO!! IP: *.gprs.plus.pl 03.02.09, 20:58
        po geologii na UJ mozliwe, ze nie wszyscy znajda prace, co innego jesli studiujesz geologie na uczelni technicznej np na AGH :P... kolezanka jest tegoroczna absolwentka GiGu na AGH spec.geofizyka poszukiwawcza i znalazla prace miesiac po obronie... i plywa sobie teraz na Pacyfiku, szuka zlóż i zarabia calkiem niezle... duzo zalezy tez od specjalizacji jaka sie wybierze, ale nie wydaje mi sie zeby w tych czasach inznier mialjakis duzy problem ze znalezieniem pracy...
        • Gość: grzyby po deszczu Re: METRO!! IP: *.ds7.agh.edu.pl 03.02.09, 23:25
          Różnica między kierunkami geologia, a górnictwo i geologia jest dość spora. Ten drugi jest mimo wszystko bardziej górnictwem niż geologią.
          • Gość: gość Re: METRO!! IP: *.gprs.plus.pl 04.02.09, 00:00
            zalezy od wydzialu.... na wydziale GiG sie zgodze, ze tam wiecej gornictwa ,wiertnictwa i specjalizacje gornicze, ale na GGiOŚ gornictwo&geoogia ma zdecydowanie wiecej wspolnego z czysta geologia :P
    • Gość: eine.kleine Re: METRO!! IP: *.domainunused.net 05.02.09, 07:02
      Też mi odkrycie ;)
      • Gość: gość Re: METRO!! IP: *.gprs.plus.pl 05.02.09, 07:16
        no ja widac nie wszyscy zdaja sobie z tego sprawe, wiec dla nich to jest odkrycie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka