Gość: JOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 09:56 W czym nosicie zeszyty/książki? Pewnie dziewczyny torby i torebki a jak jest z facetami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela325 Re: Plecak czy torba? 20.02.09, 10:18 Ja w torebce ale widziałam jak i chłopcy noszą w takich specjalnych męskich torbach, a głównie to w plecakach. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia.ognista Re: Plecak czy torba? 20.02.09, 10:49 Torebkę, a jak raz na milion lat zabieram ze sobą komputer, to biorę plecak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLA Re: Plecak czy torba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 11:20 zastanawiam się nad kupnem mojemu facetowi fajnej torby np. takiej www.jansport.com/js_product_detail.php?pid=TNG1E I zastanawiam się, czy to nie będzie obciach jak wpadnie na Polibude z torbą :P ale chyba nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Plecak czy torba? 20.02.09, 11:43 Mój chłopak chodził na Polibudę z torbą:) Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Plecak czy torba? 20.02.09, 11:47 A to, w czym nosisz te kanapki jest zależne od uczelni? Ja jak mam trening później, to w torbie, a normalnie noszę plecak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reo Re: Plecak czy torba? IP: *.biol.uw.edu.pl 20.02.09, 15:47 u mnie na uczelni dziewczyny i chłopaki noszą plecaki, a poza tym jeszcze inne nosidła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie-student Re: Plecak czy torba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 17:25 Drugie pytanie: studenci - koszula (taka na guziki :) czy notmalny t-shirt na zajęciach? Odpowiedz Link Zgłoś
la_rosa_blanca Re: Plecak czy torba? 20.02.09, 18:03 Może jeszcze gajerek? Ubierasz się jak ci wygodnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wygodny Re: Plecak czy torba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.09, 00:28 A ja jestem czlowiek praktyczny i nic nie nosze - idac za przykladem uczniow japonskich podstawowek mam taka malutka walizeczke na kolkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bradin Re: Plecak czy torba? IP: *.gprs.plus.pl 21.02.09, 11:22 Torba, bo nigdy nie przepadałem za plecakami. Odpowiedz Link Zgłoś