rena-ta49 22.06.11, 14:46 Otwieram watek dla różnych humorystycznych zdarzeń , czy też żartów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Fajna perspektywa ... 22.06.11, 14:47 W zatłoczonym wagonie podróżny zwraca się do bardzo tęgiego konduktora : Jak długo jeszcze będziemy jeździć w takim ścisku ? Już tylko rok. To chyba niemożliwe. Możliwe. Za rok idę na emeryturę. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Z humorem 24.06.11, 18:25 Dziennikarka pyta emerytowanego kapitana statku : - Kiedy przeżył pan największą burzę ? Kapitan zamyślił się. Widać było, że przeszukuje swoje długi i pełne niebezpieczeństw życie wilka morskiego. W końcu mówi : - To było zaraz po ślubie, jak splunąłem w domu na dywan... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z humorem 25.06.11, 09:30 Podczas pewnego szczytu gospodarczego rozmawiają król saudyjski i Bill Gates : - Zarobiłem w ostatnich latach takie pieniądze na sprzedaży ropy, że mógłbym w zasadzie kupić cały świat - chwali się Saudyjczyk. Gates na to : - Przykro mi, ale nie mam zamiaru sprzedawać. Odpowiedz Link
rena-ta49 Przebaczanie... 26.06.11, 09:01 Kaznodzieja wygłasza niedzielne kazanie na temat przebaczenia. Po płomiennej przemowie pyta zgromadzonych: - Ilu z was, bracia, przebaczy swoim wrogom? Połowa wiernych podnosi ręce do góry. Niezadowolony kaznodzieja kontynuuje kazanie. Mija 20 minut i znowu pyta: - Ilu z was, bracia, przebaczy swoim wrogom? Tym razem zgłasza się jakieś 80%. Kaznodzieja jeszcze zawiedziony wraca do kazania. Mija kolejne 30 minut. Kaznodzieja znowu pyta: - Ilu z was, bracia, przebaczy swoim wrogom? Ponieważ wszyscy już myślą o obiedzie, wszyscy podnoszą ręce do góry. Wszyscy z wyjątkiem staruszki z drugiego rzędu. Kaznodzieja pyta: - Dlaczego pani nie chce przebaczyć wrogom? - Nie mam żadnych. - Jakie to niezwykłe! Ile pani ma lat? - 93. - Niech pani wyjdzie na środek i powie wszystkim jak to możliwe, żeby w takim sędziwym wieku nie mieć żadnych wrogów. Staruszka nieśmiało wychodzi na środek, bierze mikrofon i mówi: - Przeżyłam wszystkich s...byków Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z humorem 03.07.11, 09:24 Saro, żono moja, proszę cię, żebyś mi coś obiecała. - A co Mosze, mężu mój ? - Obiecaj, że jak umrę, to nie pokochasz innego. - A jak nie umrzesz ? Odpowiedz Link
rena-ta49 12 najsłynniejszych kurew w historii świata 03.07.11, 09:28 1. "Kiedy, kurwa, przestanie padać ten deszcz?" - Noe rok 431 r. b.c 2. "Jak żeś na to, kurwa, wpadł?" - Matka Pitagorasa 126 r. b.c 3. "Kurwa, ale gorąco!!!" Joanna D' Arc 1431 r. 4. "Kiedy w końcu, kurwa, dotrzemy?" - Krzysztof Kolumb 1492 r. 5. "Jak ja, kurwa, mam niby pomalować ten sufit!?" - Michał Anioł 1566 r. 6. "Coś Ty, kurwa, wypiła Julio?!" - Romeo 1595 r. 7. "Skąd się, kurwa, wzięli ci wszyscy Indianie? - gen. Custer 1887 r. 8. "Z czym żeśmy się, kurwa, zderzyli?" - kapitan Smith. SMS Titanic 1912 r. 9. "Czemu, kurwa, tego nie pojmujecie?" - Einstein 1938 r. 10. "Dajesz Monika, co z Tobą? Kto się, kurwa, zorientuje? - Bill Clinton 1997 r.. 11. "I co teraz, kurwa, robimy?" - Barack Obama 2009 r. 12. "Na kogo my, kurwa, mamy głosować?" - miliony Polaków w 2011 r. Odpowiedz Link
zak-1 Re: 12 najsłynniejszych kurew w historii świata 03.07.11, 10:10 hahahahahah ta ostatnia "kurwa" jest najbardziej aktualna Odpowiedz Link
darima_ka Re: 12 najsłynniejszych kurew w historii świata 03.07.11, 11:25 O tak jak najbardziej Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: 12 najsłynniejszych kurew w historii świata 14.07.11, 15:08 Popieram Kazika! Odpowiedz Link
darima_ka Re: 12 najsłynniejszych kurew w historii świata 03.07.11, 11:25 A to dzisiaj aktualne : 1. "Kiedy, kurwa, przestanie padać ten deszcz?" - Noe rok 431 r. b.c Odpowiedz Link
ls48 Re: 12 najsłynniejszych kurew w historii świata 03.07.11, 11:43 11 kurwa - I co teraz, kurwa robimy? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: 12 najsłynniejszych kurew w historii świata 05.07.11, 13:52 ls48 napisała: > 11 kurwa - I co teraz, kurwa robimy? Ciągle aktualna Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ty się LaSka ich nie pytaj 14.07.11, 15:11 ls48 napisała: > 11 kurwa - I co teraz, kurwa robimy? ------------------- ja Ci to powiem prywatnie. Nie bój, będzie fajnie Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ty się LaSka ich nie pytaj 14.07.11, 15:13 Taaaaa, jak Tadzio już coś powie, to powie,ze boki można zrywać Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ty się LaSka ich nie pytaj 18.07.11, 17:42 To Ty nie wiesz ,ze w towarzystwie nie mówi się na ucho? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z humorem 05.07.11, 13:54 Ksiądz chodzi z tacą po kościele, zbiera pieniądze od parafian. Podchodzi do staruszki, a ona grzebie w portfelu. Ksiądz: Te grubsze babciu, papierowe.. Babcia: - Aa nie.. te grubsze mam na fryzjera.. Ksiądz: babciu, ale Maryja nie chodziła do fryzjera. Babcia: Taak?? A Jezus nie jeździł Mercedesem... Odpowiedz Link
gosipiet Re: Z humorem 05.07.11, 19:26 Syn pyta ojca: tato skąd się biorą dzieci? ojciec: jak to, bocian przynosi syn; to wiem, ale kto bzyka bociana?????? Odpowiedz Link
gosipiet Re: Z humorem 05.07.11, 19:28 tato z kąd sie biorą dzieci? ojciec: od bociana. syn: no wiesz, masz taka fajną zone a bzykasz bociana????? Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmieni... Odpowiedz Link
rena-ta49 Niektórzy to mają dobrze... 06.07.11, 13:55 Żona : - Niektórzy to mają dobrze...Na przykład Malinowska z góry ma nową sukienkę. Mąż : - A Kowalski z dołu ma nową żonę ! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Niektórzy to mają dobrze... 06.07.11, 17:44 Z nową żoną nie koniecznie musi być dobrze ? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z humorem 06.07.11, 13:58 Facet wraca z delegacji i znajduje żonę w łóżku z jakimś typem. Bez słowa wychodzi z domu i siada na ławce przed blokiem. Myśli : Ależ zdzira ! Przecież SMS -a jej wysłałem, że wrócę wcześniej. Posiedział, wypalił kilka papierosów, twarz mu pojaśniała : Z drugiej strony, może to operator zawinił...I zwyczajnie SMS nie doszedł... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z humorem 08.07.11, 14:56 Mąż wpatruje się w świadectwo ślubu. - Czego tam szukasz? - pyta żona. - Terminu ważności! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z humorem 09.07.11, 10:27 O! Takie wody lecznicze raczej przysparzają .... kaca Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z humorem 09.07.11, 10:27 Rozmawiają dwie przyjaciółki : - Ty, Mariola, dlaczego tyle jesz, skoro ciągle powtarzasz, że musisz dbać o linię ? - Bo linia powinna być gruba i wyrazista. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z humorem 09.07.11, 10:27 Dyrektor przyjmuje sekretarkę : - Zna pani języki obce ? - Nie. - A jakie programy komputerowe potrafi pani obsługiwać ? - Żadnych. - To przepraszam, czy w ogóle ma pani jakieś umiejętności ? - Tak, potrafie nie zajść w ciążę. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Piwo powinno stać na dole w lodówce ? 09.07.11, 13:38 Ale wtedy koniecznie trza chodzić w stringach Odpowiedz Link
darima_ka Re: Piwo powinno stać na dole w lodówce ? 09.07.11, 13:40 Nieprawidłowo się pani schyla , może kiedyś się nie wyprostować Odpowiedz Link
zak-1 Re: Piwo powinno stać na dole w lodówce ? 09.07.11, 14:04 W tym wieku o tym się nie myśli ...ona po prostu zachęca)) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Piwo powinno stać na dole w lodówce ? 09.07.11, 20:03 Taaaaa, mój kolega w pracy też nie myślał , teraz jest na L-4 Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z humorem 10.07.11, 09:15 Policjant pyta zatrzymanego : - Jesteście w związku małżeńskim ? - Tak. - A z kim ? - Z kobietą, to chyba zrozumiałe. Policjant na to : - Wcale nie, bo moja siostra jest w związku małżeńskim z mężczyzną ! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z humorem 13.07.11, 14:05 Kobieta wchodzi do pokoju, patrzy, a tu mąż pakuje walizki. - Co robisz? - pyta. - Jest taka mała wyspa, pełna kobiet. Tam za jeden "numerek" kobiety płacą mężczyznom 20 dolarów! - odpowiada mąż. Żona lekko się uśmiechnęła i mówi: - Jak ty przeżyjesz cały miesiąc za 20 dolarów .. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z humorem 14.07.11, 14:52 Rozmawiają dwie sąsiadki na wsi: - A co to, kumo, dostała wasza wnuczka od tego Włocha, co go poderwała? - Powiada, że syfilis. - A co to jest? - No nie wiem, ale chyba większe od mercedesa. - Jak to? - Bo mi powiedziała, że na tym to się cała wieś przejedzie... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Z humorem 15.07.11, 18:21 Humor małżeński > > > > > > > > Rozmawia dwóch kumpli: Aby zadowolić żonę, rzuciłem picie, palenie i karty. No to na pewno jest szczęśliwa - A tam. Wściekła chodzi. Za każdym razem, jak mordę otworzy,dociera do niej,że nie ma się czego przyczepić. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z humorem 17.07.11, 08:25 Dlaczego ty ciągle przychodzisz do pracy w ciemnym ubraniu ? - Bo ja pracuje na czarno. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z humorem 17.07.11, 08:30 W restauracji : - Chciałbym zjeść coś dobrego i niedrogiego. - Polecam rybę po grecku. - A jak to jest po grecku ? - Na kredyt. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z humorem 18.07.11, 13:53 Prezydent postanowił odwiedzić szpitale, aby sprawdzić jak wygląda sprawa opieki medycznej w kraju. Pojechał więc do najlepszego szpitala i idzie z dyrektorem na obchód. W jednej sali widzi masturbującego się mężczyznę i pyta zgorszony: - Co to ma znaczyć? To oburzające! Lekarz: - Ten pacjent choruje na nadprodukcję nasienia. Jeżeli nie będzie się masturbował przynajmniej 5 razy dziennie, jego jądra eksplodują i najprawdopodobniej umrze. - Aha - odrzekł prezydent - Bardzo przykra sprawa. Idą dalej i widzą, jak pielęgniarka robi loda pacjentowi. Prezydent pyta: - A to co znowu? Lekarz odpowiada: - Choroba ta sama co poprzednio, ale pacjent leczy się prywatnie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z humorem 20.07.11, 15:15 TELETURNIEJE, CZYLI MISTRZOWIE INTELETKU. - Jaką wspólną nazwę noszą popularny batonik i rzymski bóg wojny ? - Snickers. - Zielony barwnik obecny w roślinach ? - Mech. - Jaką literę przypominają krzywe nogi ? - L . - Wymień nazwę jakiegoś przylądka ? - Przylądek Zdrój. - Ile kół ma trójkołowiec ? - Dwa. - Rodzaj potwora ? - Kangur. - Potrawa z warzyw ? - Kalafior. - Wymień soczysty owoc . - Banan. - Z czym można puścić zrujnowanego bankiera ? - Z dymem . - Jakiem gazem były napełniane sterowce ? - Gazem musztardowym . - Ile metrów ma kilometr ? - Trzy. - Największy polski gryzoń ? - Żubr. - W spodniach albo na świadectwie ? - Pała . - Jak nazywa się najstarsze drzewo w Polsce ? - Baobab. - Jaka trwa teraz era geologiczna ? - Atomowa . Odpowiedz Link
mala200333 Re: Z humorem 20.07.11, 15:38 Jak prawidłowo przydzielić obowiązki nowym pracownikom? 1. W zamkniętym pokoju umieścić 400 cegieł. 2. Wpuścić nowo zatrudnionych do pokoju z cegłami, zamknąć drzwi. 3. Zostawić ich samych sobie, wrócić po 6 godzinach. 4. Ocenić sytuację: a. Jeżeli liczą cegły, dać ich do księgowości. b. Jak liczą po raz drugi, dać ich do audytu. c. Jak porozrzucali cegły po całym pokoju, dać ich do działu inżynieryjnego. d. Jak układają cegły w przedziwnym porządku, dać ich do planowania. e. Jak rzucają w siebie cegłami, dać ich do działu obsługi. f. Jak śpią, dać ich do działu zabezpieczeń. g. Jak pokruszyli cegły na gruz, dać ich do działu informatyki. h. Jak siedzą bezczynnie, dać ich do kadr. i. Jak mówią, że przetestowali różne kombinacje i szukają dalszych, ale nie ruszyli ani jednej cegły, dać ich do sprzedaży. j. Jak już wyszli do domu, dać ich do marketingu. k. Jak się gapią przez okno, dać ich do planowania strategicznego. l. Jak gadają między sobą, a nie przełożyli ani jednej cegły, pogratulować im i dać ich do zarządu. m. Jak się obłożyli cegłami w taki sposób, żeby nie było ich widać ani słychać - dać ich na listy wyborcze do parlamentu Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z humorem 21.07.11, 14:04 Na jakim stanowisku pracujesz ? - Kierownik do spraw kontaktów z klientami. - Znaczy, pracujesz z ludźmi ? - Nie, z klientami. Odpowiedz Link
rena-ta49 Pomoc 21.07.11, 14:05 Rozmawiają dwie przyjaciółki : - Mąż pomaga ci w domu ? - Czasami. Wczoraj zerwał kartkę z kalendarza. Odpowiedz Link
rena-ta49 Coś dla Kazika :) 22.07.11, 14:19 Kopalnia. Do szatni wpada sztygar- Kto wczoraj pił?! - pyta. Grobowa cisza, w pewnej chwili Fracik mówi: - Jo pił. - To się zbieraj, idziemy na klina. A reszta do roboty! Odpowiedz Link