Dodaj do ulubionych

Filologia Francuska UJ

IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.11.03, 19:29
Czy ktos z Was wie gdzie mozna zdobyc testy na romanistyke z poprzednich lat, spis zagadnien i inne takie? W sekretariacie niestety poki co nic nie maja... dopiero po nowym roku... a mnie cos zzera od srodka, bo nie wiem nawet jaki jest pozion egzaminu zarowno z jezyka polskiego jak i francuskiego... jezeli ktos moglby podzielic sie ze mna jakimikolwiek informacjami (lub odczuciami ;-)) bede wdzieczna
Obserwuj wątek
    • vaporetto Re: Filologia Francuska UJ 19.11.03, 09:03
      Egzamin z francuskiego jest na naprawdę bardzo podstawowym poziomie, gorzej z
      literaturą :)
      • Gość: majka Re: Filologia Francuska UJ IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.11.03, 15:59
        Mozesz powiedziec cos jeszcze? Jaki jest zakres literatuty (czy to co trzeba wykuc na ustna wystarczy?). Tak w ogole, to czy ciezko sie dostac? Wiem, ze sa 4 osoby na miejsce... tylko nie wiem jak bardzo powinnam obawiac sie konkurencji :)
      • Gość: kaden Re: Filologia Francuska UJ IP: *.phils.uj.edu.pl 19.11.03, 16:57
        dostala sie moja kolezanka, z francuskiego dobra, ale z literatury i kultury
        straszna kloda. Teraz placze, ze musi czytac Piesn o Rolandzie w oryginale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka