donkulfon 09.02.11, 18:10 Mam, gram i jest świetnie. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arczisan Re: Stacking 09.02.11, 20:02 Jako posiadacz PS+ dostałem za darmo, ale jeszcze nie miałem czasu zagrać. Ale gra już ściągnięta (wraz z demem single Killzone 3) Odpowiedz Link Zgłoś
donkulfon Re: Stacking 09.02.11, 20:47 Pierwszy raz gram w produkcje studia Double Fine i muszę przyznać że jestem pod ogromnym wrażeniem. Jak tylko będę miał MSP to kupie Costume Quest a może nawet Psychonauts. Gra ma tak wiele fajnych smaczków i orginalnych pomysłów. W jednej z misji musimy w jakiś sposób pozbyć się kawioru bo jedna gruba baba siedzi i je, jeśli się pozbędziemy kawioru to ona wyjedzie. Sposobów jest 5, przed chwilą znalazłem grajka na flecie i jakieś szczury, myślę sobie - czy to możliwe? Zacząłem grać na flacie a szczury jak zaczarowane chodzą za mną. Wparowałem do kuchni i jedno rozwiązanie za mną. Ta gra to esencja czystej zabawy, połączona z kupą dobrych pomysłów i fenomenalnego wykonania. Zrobienie wszystkich zagadek i challengy zajmie grubo ponad 10 godzin (jeśli będziecie się cieszyć tą grą a nie co chwile patrzeć na achievementy), co na grę arcade za 1200MSP jest świetnym wynikiem. Szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kmh Re: Stacking 10.02.11, 11:45 Ja nie mogę coś znaleźć trzeciego sposobu na dostanie się do poczekalni na stacji kolejowej. Przebranie się za strażnika i mechnika wykombinowałem, ale z trzecim musze kombinować. Strasznie podoba mi się, jak sprytnie została zrobiona ta gra. Matrioszki mają wymalowane, statyczne twarze, więc można zaoszczędzić na animacji. Stylistyka niemego filmu - można zaoszczędzić na głosach itd Odpowiedz Link Zgłoś
angh Re: Stacking 10.02.11, 16:43 trzecu jest sprytny i gra jest naprawde niezla. Wczoraj sciagnalem - psn+ znowu sie przydal - i na pewno spedze w nim wiecej czasu. I nie zamierzam ruszac zadnych poradnikow;p chociaz jak sie dostac do tego przerosnietego kolesia, oraz o co chodzi z biletami, to nie moglem jeszcze zalapac... Odpowiedz Link Zgłoś
donkulfon Re: Stacking 10.02.11, 20:24 @KMG - musisz wziąć typa który ma straszne pierdy i pierdnąć do klimatyzacji. Jeśli nie wiesz o którego chodzi to weź babkę z lornetką i porozglądaj się. Koleś to duża, biała lalka i cały czas widać jak wysyła wiadomości dymne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś