Gość: kalafior IP: *.chello.pl 13.07.09, 14:35 Dostałam się na studia w Krakowie i Katowicach.Oba kierunki szalenie mi się podobają, nie chciałabym z żdanego rezygnować.Jest szansa studiować dziennie dwa różne kierunki w dwóch różnych miastach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaja Re: UŚ / UJ IP: 85.14.84.* 13.07.09, 15:59 Dwa dziennie od pierwszego roku? :P Jeden w Katowicach, drugi w Krakowie. Powiedzmy, że obiektywnie nie jest to możliwe, ale może jakby się bardzo uprzeć, wykorzystać wszystkie możliwości IOSów, zrezygnować na pewien czas z życia, to może by się dało. A co to za kierunki i dlaczego nie można ich studiować w jednym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafior Re: UŚ / UJ IP: *.chello.pl 13.07.09, 16:10 Nie ma jak. Archeologia i kulturoznawstwo UŚ (do Kraka mnie nie przyjęli:() Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: UŚ / UJ IP: 85.14.84.* 13.07.09, 16:13 To nie możesz iść na arceo na UJ, poprawić maturę (jak Cię przyjęli na jeden kierunek, tzn, że nie masz złych wyników) i zdawać na rok na kulturoznawstwo? Poza tym może Cię przyjmą w drugiej rekrutacji, bo tam na pewno masy zrezygnują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urte Re: UŚ / UJ IP: *.static.akk.net.pl 14.07.09, 13:39 są przepisy według których nie można studiować dwóch kierunków na pierwszym roku, poczytaj na stronie UŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plecionka Re: UŚ / UJ IP: *.chello.pl 14.07.09, 13:48 Na UJ nie ma takiego ograniczenia, Co nie zmienia faktu, ze nie wyobrazam sobie tego organizacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś