Gość: fiolka IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 12:22 napiszcie mi prosze gdzie można studiować turystyke i rekreacje-w jakich miastach,jakie to studia itd?Z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tawananna Re: KIERUNEK TURYSTYKA I REKREACJA-GDZIE? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.03, 12:36 Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, studia pięcioletnie, podobno ciężko się dostać. AWF w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacunia Re: KIERUNEK TURYSTYKA I REKREACJA-GDZIE? IP: *.acn.pl 24.12.03, 21:01 W warszwie na sggw nowo otwarty kierunek:) udalo mi sie dostac choc nie bylo latwo... studia jak narazie bardzo przyjemne zobaczymy jak po pierwszej sesji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: KIERUNEK TURYSTYKA I REKREACJA-GDZIE? IP: *.localdomain / 213.77.25.* 25.12.03, 13:58 kup informator dla maturzystów po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
bluela Re: KIERUNEK TURYSTYKA I REKREACJA-GDZIE? 26.12.03, 13:36 Proponuję zajrzeć na www.awf.edu.pl/polska/index.htm Studiuje tam mój znajomy i jest bardzo zadowolony. owocnych poszukiwań :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: KIERUNEK TURYSTYKA I REKREACJA-GDZIE? IP: 62.244.138.* 29.01.04, 15:06 studiuję na UAM w Poznaniu na IIIroku. ciężko się było dostać, ale chyba za sprawą rozgłosu, że to takie super studia tylu ludzi się rzuciło. kierunek jest świeży zatem jak na razie działa na zasadzie eksperymentu. jak dla mnie za mało praktyki i fachowego przygotowania, za dużo geografii (kierunek przypięty jest do Instytutu Czwartorzędu) i to tej typowo teoretycznej, fatalny poziom (i krótko!) języków obcych. jak to wszędzie trzeba dużo samemu się uczyć, aby pogłębiać wiedzę i rozwijać swoje zainteresowania. ale tak ogólnie bardzo nie narzekam. warto spróbować przebrnąć przez egzaminy wstępne... to świadcz o tym że coś jednak umiesz. powodzenia i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Re: KIERUNEK TURYSTYKA I REKREACJA-GDZIE? 30.01.04, 10:42 Cześć - a może skusisz się na odwiedzenie strony www.ews.edu.pl W tej uczelni Wyższa Szkoła - Edukacja w Sporcie (Warszawa)możesz na kierunku wychowanie fizyczne wybrać specjalność, która cię interesuje - menedżer rekreacji i turystyki z uprawnieniami instruktora. Pozdrawiam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
meggus Re: KIERUNEK TURYSTYKA I REKREACJA-GDZIE? 04.02.04, 16:08 cześć.. kierunek TIR jest na awf w Gdańsku.. Słyszałam, że jest tam całkiem przyjemnie.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meggus Re: KIERUNEK TURYSTYKA I REKREACJA-GDZIE? 04.02.04, 16:10 cześć.. kierunek TIR jest na awf w Gdańsku.. Słyszałam, że jest tam całkiem przyjemnie.. Są to studia dzienne 5letnie chyba.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś