Dodaj do ulubionych

infekcja a poczęcie

IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.06, 21:07
Laseczki, czy moge starac sie o dziecko, majac poczatki infekcji pochwy? U mnie to notoryczne, dostaje leki, dobrze jest przez 5-7 dni i znow. To trwa juz od kilku lat. Gin i ja nie mamy juz sily walczyc. Wie, ze planuje dziecko, biore CLO. Znow zaczyna mi sie infekcja a za 4 dni mielismy sie starac. Powiedzcie prosze, jakie moga byc ewentulne konsekwencje dla dziecka w takim przypadku? Czy takie dziecko ma szanse prawidlowo sie rozwijac? Nie chce tracic kolejnego miesiaca, bo i tak nie wierze, ze kiedys sie z tego wylecze. Jaka jest Wasza wiedza na ten temat? Dzieki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: infekcja a poczęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:14
      Skoro bierzesz CLO to musisz miec monitoring - zapytaj lekarza podczas wizyty.
      • malpki-dwie Re: infekcja a poczęcie 01.08.06, 21:21
        Dzieki wink
        Wizyta najwczesniej za miesiac, a owulacja w piatek wink I nie chce dluzej czekac.
        • Gość: aga Re: infekcja a poczęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:23
          a nie masz monitoringu cyklu? to skad wiesz, kiedy bedzie owulacja?
          • malpki-dwie Re: infekcja a poczęcie 01.08.06, 21:29
            mam monitoring. owulacja w tym tygodniu. czuje, jajnik boli, temp rosnie. pytam o infekcje, nie o owulacje.
            • Gość: aga Re: infekcja a poczęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:37
              to zapytaj na forum "dla starajacych sie"
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19585

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka