arcek123 Re: co masz na myśli? n/txt 30.05.06, 10:20 no smród, kradzieże, narzekania, mieszkałem kiedys na zadupiu Jasieniu i kaszuby nie szanowali klatek schodowych itp., wolałbym mieszkać w starym tramwaju na Żabiance niz na tych Ujeściskach, miłych pogodnych kolorowych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ewagar do mieszkańca Przymorza 30.05.06, 11:08 Może prawdą jest to, że to forum wykorzystujemy do narzekania i nie chwalimy tego co powinniśmy, ale to forum nie zostało założone dla reklamowania Złotej Karczmy szerszej społeczności tylko dla nas. Tu wymieniamy spostrzerzenia, dzielimy się doświadczeniami z innymi mieszkańcami naszego osiedla. Ja mieszkałam 10 lat w centrum Wrzeszcza i marzyłam o przeprowadzce na "zadupie" (twoje słowa). Co do smrodu, to nic mi na ten temat nie wiadomo (mieszkam tu 1,5 roku i jakoś smrodu nie czułam), kradzieże- jak wszędzie, u was na pewno też się zdarzają. Ja osobiście jestem B. zadowolona z mieszkania i okolicy. Witamy mile mieszkańców innych osiedli. Odpowiedz Link Zgłoś
arcek102 Re: co masz na myśli? n/txt 04.06.06, 20:45 ale mam dla ciebie dobrą wiadomość, zlewam twoje forum i sortowanie wypowiedzi tylko na te, które są dla ciebie wygodne, powodzenia..... Odpowiedz Link Zgłoś
lukka74 Re: co masz na myśli? n/txt 05.06.06, 07:41 jak poczytasz to foirum, to znajdziesz tu wiele postow krytykujacych nas - mieszkancow bloku wybudowanego przez Margo. krytyczne stanowisko nigdy nie bylo powodem do kasowania postow. nie dopuszcze jednak do obrazania na tym forum kogokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
martka.d Re: ALE U WAS PRZERĄBANE - MIESZKANIEC PRZYMORZA 01.06.06, 12:24 witam... troche musimy ponarzekac..ogólnie okolica jest ladna.. mam widok z okna na las, co mnie bardzo cieszy.. a przelatujace co chwile samoloty sa atrakcja dla moich gosci :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kolega_z_2 Re: ALE U WAS PRZERĄBANE - MIESZKANIEC PRZYMORZA 08.06.06, 19:53 Może Jest To Atrakcja Ale Pamietam Jak Byłem Kiedys Malutki i Sie Tutaj Wprowadziłem Cięzko Było Sie Przyzwyczaic Do Nich Jak W Nocy Latały Nie Dawało Sie Spać Ale Z Czasem Można Do Wszystkiego Sie Przyzwyczaić Odpowiedz Link Zgłoś
chr82 ARCEK - troll internetowy 21.06.06, 14:51 Nie wdawajcie sie z nim w żadne dyskusje. To taki typowy troll internetowy. Nudzi się i śmieci swoimi durnym wątkami na różnych forach. Nie tylko u was. Odpowiedz Link Zgłoś
chrobrygdansk serdecznie przepraszam 22.06.06, 01:07 ten troll chr82 tu też grasuje Odpowiedz Link Zgłoś