Dodaj do ulubionych

Okolice Warszawy

02.12.13, 22:57
wysoki (min. 185), młody, doświadczony facet, który potrafi dać orgazm za orgazmem pewnej siebie i zdecydowanej koneserce...

Na początek hotele, później seks w miejscach publicznych i gdzie popadnie. PŁACĘ ZA EFEKT!

Południowa Warszawa... Pewni siebie Panowie, piszcie tutaj o sobie i dlaczego to właśnie z Tobą mam się spotkać i co mi zapewnisz...
tylko bez ściem
Obserwuj wątek
    • marioo.p Re: Okolice Warszawy 03.12.13, 20:58
      Sympatyczna Damo z Warszawy Twoja pewność siebie i głębokość może spowodować że się utopisz. Nie lubię bezczelnych dam . Mimo wszystko pozdrawiam Cię i jak pisałem wcześniej nie daję dupy za kasę . Ponieważ to ja Ci daję dupy a nie odwrotnie . Nie wiem może jestem personą wątpliwej reputacji ale kocham ludzi i tyle :)
      • zrelaxowanaaanka Re: Okolice Warszawy 04.12.13, 17:21
        Sympatyczna i bezczelna dama przesyła ... pozdrowienia z gorącym całusem... :*
        • marioo.p Re: Okolice Warszawy 04.12.13, 20:50
          ja też Cię pozdrawiam pogodnie Zrelaksowanko:-*
          • eekonomista Re: Okolice Warszawy 18.12.13, 11:49
            Chyba nic wam z tego nie wyszło, bo pan Mario wciąż szuka ;)
            • marioo.p Re: Okolice Warszawy 19.12.13, 18:06
              Już nie szukam :) pozdrawiam Cię ekonomista :)
              • eekonomista Re: Okolice Warszawy 20.12.13, 14:37
                A to cieszę się szczerze Twoim szczęściem :)
    • stiga-men Re: Okolice Warszawy 10.05.14, 02:47
      jak z Panią skontaktowac? Prosze o meila
    • annawereda30 Re: Okolice Warszawy 16.05.14, 10:53

Przygotowuję się do realizacji filmu dokumentalnego o kobietach, które są wyzwolone i które wiedzą czego chcą w życiu i nie boją się dążyć do spełnienia. W związku z tym szukam kobiet, które szukają męskiego towarzystwa (może to być masaż, wyjście do kina lub wesele, sponsoring lub też seks). Bardzo chętnie nawiążę kontakt z Panią, aby poznać Waszą historię. Rozmowa ze mną do niczego nie zobowiązuje. Ja opowiem o swoim projekcie, a Ty będziesz mogła zdecydować czy chcesz wystąpić w naszym filmie. Oczywiście istnieje możliwość charakteryzacji bądź też nie pokazywania twarzy.
      Proszę również Panów o zgłaszanie się, bo być może i Wy będziecie mogli mi pomóc.

Będę wdzięczna za kontakt

pozdrawiam serdecznie
      Anna Wereda
      annawereda@gmail.com
      690 916 392
    • adrian90waw Okolice Warszawy 13.06.14, 02:34
      Mam 24 lata. Jestem przystojny, doświadczony, długodystansowy i nie mam minimalnych 185 cm wzrostu ale za to mam 20 i 14 w obwodzie ;) Doprowadzam do jednorazowo do wielu orgazmów, czasem kobiecych wytrysków. Jeśli jesteś zainteresowana napisz na gazetowego maila.
      • june-of-44 Re: Okolice Warszawy 03.09.14, 09:26
        adrain90,

A piruety i salta na ch.u.j.u robisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka