zeta91 13.06.15, 17:26 zastanawiam się nad muzyką na weselu- mam dużo czasu jeszcze ;) Może macie jakieś doświadczenia w temacie zespołów muzycznych? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
picassomgi Re: Zespół 14.06.15, 13:52 Referencje: www.weselezklasa.pl/ogloszenia-weselne/picasso-mgi-sextet-33-100-live-light-show,1450/#opinie Serwis www: www.picasso.com.pl Facebook: www.facebook.com/picassomgi youtu.be/2-pKUOSLImM youtu.be/nahvJ-jlyX4 Odpowiedz Link
djmosquito Re: Zespół 16.06.15, 13:32 Witam, Może warto tez rozważyć alternatywną (i najprawdopodobniej tańszą) opcję oprawy muzycznej czyli DJ-a. Jeżeli tak, to polecam swoje usługi jako DJ-wodzirej. Po więcej informacji zapraszam na stronę: www.dj-na-wesela.pl Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl - email: dj@dj-na-wesela.pl Odpowiedz Link
kryspina007 Re: Zespół 19.06.15, 17:29 Mam bardzo dobre doświadczenie z zespołem Damy Radę;) świetnie grają i zabawiają gości;) muzyka to najważniejsza sprawa na weselu, musi być dobra;) Odpowiedz Link
ewaniebieska Zespół coverowy KAPELLA 25.06.15, 17:21 serdecznie polecam coverowy zespół KAPELLA. Światowe przeboje i świetny vocal. www.kapella.com.pl 883327096 Odpowiedz Link
kolpek Re: Zespół 28.06.15, 22:31 Zespół DeLux - skłąd 5 osobowy, muzyka wyłącznie na żywo. Zapraszam!;) www.facebook.com/pages/Zesp%C3%B3%C5%82-DeLuX/598752326820675?fref=ts Odpowiedz Link
mecenasmars Re: Zespół 01.07.15, 19:17 Zapraszam na stronę zespołu NoNames i odwiedziny na FB. nonames.net.pl www.facebook.com/NoNames.coverband.Warszawa?fref=ts Odpowiedz Link
mecenasmars Re: Zespół 27.08.15, 23:06 Ja mam takie doświadczenie że gram w zespole kilkanaście lat i polecam NoNames coverband. www.nonames.net.pl Odpowiedz Link
hanna90 Re: Zespół 03.08.15, 12:26 zespół muzyczny Izba Przyjęć naprawdę godny polecenia www.izbaprzyjec.com Odpowiedz Link
passionplay Re: Zespół 17.08.15, 11:40 www.playwesele.pl Gwarancja wysokiego poziomu i zadowolenia klienta gości weselnych. Zapraszam na naszą stronę. Odpowiedz Link
ludens1 Re: Zespół 06.09.15, 03:58 Witam. Polecam Państwu swój zespół muzyczny LuDens. Skład pięcioosobowy, gramy tylko muzykę na żywo, posiadamy bardzo szeroki i różnorodny repertuar, dojazd gratis..., jesteśmy otwarci na każdą Państwa propozycję. tel. 664437676 Zapraszamy na naszą stronę: www.ludens1.cba.pl Pozdrawiamy! Odpowiedz Link
mikrut88 Re: Zespół 02.10.15, 09:00 Dzień dobry. Polecam zespół BACKGROUP. www.facebook.com/mikrut8?ref=hl Pozdrawiam Janusz Mikrut Odpowiedz Link
mecenasmars Re: Zespół 29.10.15, 17:31 Ja ze swojej strony zapraszam do zapoznania się z ofertą zespołu NoNames. Odpowiedz Link
djmosquito Re: Zespół 01.11.15, 21:58 ... a może jednak DJ? DJ Mosquito – DJ na wesele (nowa strona) - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel - bogaty repertuar - zaskakujące, niebanalne zabawy i konkursy - riderowe nagłośnienie - klarowny dźwięk Więcej informacji o mnie oraz galerie FOTO i VIDEO na stronie: www.djnawesele.org.pl Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.djnawesele.org.pl - email: dj@djnawesele.org.pl Odpowiedz Link
lkp79 Re: Zespół 04.11.15, 11:45 Jeżeli jeszcze aktualne zapraszam na stronę: www.stella-musicband.pl Odpowiedz Link
alam21 Re: Zespół 09.11.15, 11:14 Polecam zespół weselny Przeznaczeni. Dobra cena, fajni ludzie, muzyka zapraszająca do tańca, do tego prowadzą dużo zabaw. Odpowiedz Link
fortesband Re: Zespół 29.11.15, 12:38 Zespół muzyczny FORTES z Częstochowy.. Dobra zabawa, dużo energii i niewygórowany koszt. POLECAM !!! Gramy na terenie Częstochowy i śląska. tel. 609 55 99 65 lub tel. 723 18 88 21 www.fortesband.pl Odpowiedz Link
kapelanawesela Re: Zespół 30.12.15, 00:51 Zespół muzyczny KAPELA NA WESELA 100% na żywo - Jesteśmy zespołem grającym w 100% na żywo czyli nie używamy żadnych podkładów czy pół-playbacków (ŻADNEJ ŚCIEMY - MY GRAMY I ŚPIEWAMY). W zespole jest pięć osób, instrumenty na których gramy to: - gitara elektryczna, - instrumenty klawiszowe, - gitara basowa, - perkusja, - akordeon, - gitara akustyczna, - śpiewa wokalistka, która jest też wodzirejem - wokalista. Nasz repertuar można by określić słowami: DLA KAŻDEGO COŚ MIŁEGO, dobieramy go do nastroju bawiących się gości. Rozpiętość repertuaru jest duża, same przeboje od lat -60tych, aż po najnowsze piosenki z list przebojów. W trakcie imprezy proponujemy różne zabawy, które integrują gości, wśród tych zabaw są: wężyk, pociąg, kaczuszki, itp. Proponujemy także bloczek biesiadny i/lub bloczek dla dzieci - wszystko oczywiście do uzgodnienia W czasie przerw możemy odtwarzać również muzykę z płyt. Serdecznie zapraszamy na naszą stronę internetową, gdzie można nas obejrzeć i posłuchać: kapelanawesela.republika.pl tel.606-499-194 marcin.knw@gmail.com ______________ KAPELA NA WESELA - laureat grand prix w drugim gminnym konkursie zespołów weselnych JÓZGRABY 2010. ______________ Odpowiedz Link
shiyo Zespół Muzyczny ANTRAKT www.antrakt.czest.pl 09.01.16, 13:25 Zapraszam do zapoznania się z naszą stroną internetową: www.antrakt.czest.pl Odpowiedz Link
zespoltalar Re: Zespół 23.01.16, 15:21 Zespół Talar lub Dj-Talar razem z wodzirejem opcja wyboru. Nowa forma w Polsce jeden zespół wiele możliwości Wybór pomiędzy zespołem a disc jockeyem nie musi być problemem Dzięki wprowadzonego przez nas połączeniu zespołu muzycznego grającego I śpiewającego na żywo Z jednoczesną pracą dj prezentera. Nasze wesela Studniówki imprezy taneczne stanowią niepowtarzalną kombinację dwóch from. Programu muzycznego oraz animacyjnego dostosowanego do inwidualnego Charakteru imprezy. Nasza oferta; Zapewniamy pełną obsługę muzyczną oraz wodzireja na Państwa wesele. Zależnie od wielkości wesela, oczekiwań oraz budżetu umożliwiamy wybór składu zespołu muzycznego: skład 3 osobowy (duet damsko-męski + saksofonista: Małgosia, Grzegorz oraz Marcin) ? nasz zespół muzyczny w pełnym składzie ? o wyjątkową i niepowtarzalną oprawę muzyczną Twojego wesela zadba saksofonista Grzegorz, o dobrą zabawę wodzirej/wokalista/klawiszowiec Marcin, a o uśmiech gości wokalistka Małgosia skład 2 osobowy (duet damsko-męski: Małgosia oraz Marcin) ? niezapomniany występ wokalny Małgosi i Marcina przy akompaniamencie klawiszy. Przykładowy występ w tym składzie: Inne filmy obejrzycie Państwo na tej stronie w folderze wideo z imprez oraz wideo z oczepin. skład 1 osobowy (DJ, wokalista i wodzirej: Marcin) ? polecamy przy imprezach kameralnych oraz takich, gdzie wymagane jest duże zróżnicowanie repertuaru ? jest to idealne rozwiązaniem dla tych z Państwa, którym trudno wybrać pomiędzy muzyką na żywo, a oryginalnymi wykonaniami prezentowanymi przez DJ. Na wesele jesteśmy zawsze przygotowani: potrafimy zagrać i zaśpiewać oraz odtworzyć utwory wszelkich gatunków muzycznych. niezależnie od wybranego składu akordeonista zagra biesiadę przy stolikach gości na żywo: Rysujemy oraz malujemy portety ślubne na zamówienie dla par młodych jako prezent w podziękowaniu za trud i wychowanie ? koszt od 230zł za 2 obrazy z dekoracją. Wykonujemy figurki na zamówienie dla par młodych jako upominek dla gości weselnych zobacz Fotograf w promocji razem z filmowaniem FUL HD za jedyne 900zł.Najtaniej w Polsce. Nasza stronka; www.talar-bydgoszcz.pl/ Odpowiedz Link
a-o-a Re: Zespół 06.03.16, 12:23 Witam, www.youtube.com/user/zespolstm Zapraszamy S T M Odpowiedz Link
zespoltalar Re: Zespół 16.02.17, 14:55 Zespół TALAR polecamy www.youtube.com/watch?v=AeS_9Zvm4l8 www.youtube.com/watch?v=sQIGNuH2jHc www.youtube.com/watch?v=mAT99uCoJKY Odpowiedz Link
kamilxu Re: Zespół 06.03.17, 10:49 u mnie na weselu grał zespół alibi z lubartowa, bardzo dobrze grali, zabawiali, także polecam Odpowiedz Link
freshsound Re: Zespół 06.03.17, 11:44 Zapraszamy do zapoznania się z naszym zespołem - www.freshsound.pl Odpowiedz Link