magda1500 13.03.17, 16:15 Gdzie szukać Dj'i i zespołów muzycznych na wesele? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
picassomgi Re: Dj'e i zespoły muzyczne 13.03.17, 16:47 www.mgimusic.pl www.weselezklasa.pl Odpowiedz Link
aniaa934 Re: Dj'e i zespoły muzyczne 15.03.17, 15:55 weselnapolska.pl/dodaj-zlecenie.html Szukaj tutaj, znajdziesz wielu Dj'i i zespołów muzycznych, ja akurat znalazłam tam Dj'a :) Odpowiedz Link
dj.prezentermuzyczny Re: Dj'e i zespoły muzyczne 28.04.17, 17:51 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1 www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-Zapraszam !!! Klip z wesela Film 2 www.youtube.com/watch?v=gDVDdETDInI&feature=share Więcej informacji zdjęć oraz video można zobaczyć na Facebooku Dawid Ślaga W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wykształcenie muzyczne !!! Akademia Muzyczna w Katowicach! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr tel: 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
dj-konferansjer Re: Dj'e i zespoły muzyczne 07.05.17, 14:59 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1 www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-Zapraszam !!! Klip z wesela Film 2 www.youtube.com/watch?v=gDVDdETDInI&feature=share Więcej informacji zdjęć oraz video można zobaczyć na Facebooku Dawid Ślaga W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wykształcenie muzyczne !!! Akademia Muzyczna w Katowicach! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr tel: 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
dj.prezentermuzyczny Re: Dj'e i zespoły muzyczne 18.05.17, 11:53 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1 www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-Zapraszam !!! Klip z wesela Film 2 www.youtube.com/watch?v=gDVDdETDInI&feature=share Więcej informacji zdjęć oraz video można zobaczyć na Facebooku Dawid Ślaga W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wykształcenie muzyczne !!! Akademia Muzyczna w Katowicach! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr tel: 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
dj-konferansjer Re: Dj'e i zespoły muzyczne 05.06.17, 19:15 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1 www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-Zapraszam !!! Klip z wesela Film 2 www.youtube.com/watch?v=gDVDdETDInI&feature=share Więcej informacji zdjęć oraz video można zobaczyć na Facebooku Dawid Ślaga W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wykształcenie muzyczne !!! Akademia Muzyczna w Katowicach! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr tel: 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
tytus_czwarty Re: Dj'e i zespoły muzyczne 07.06.17, 15:11 Jakby co to Dj Thomas - Thoma Sound jest spoko, polecam ;-) www.djnawesela.com.pl/dj-na-wesele-poznan/ Odpowiedz Link
dj.prezentermuzyczny Re: Dj'e i zespoły muzyczne 27.06.17, 11:54 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1 www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-Zapraszam !!! Klip z wesela Film 2 www.youtube.com/watch?v=gDVDdETDInI&feature=share Więcej informacji zdjęć oraz video można zobaczyć na Facebooku Dawid Ślaga W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wykształcenie muzyczne !!! Akademia Muzyczna w Katowicach! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr tel: 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
wi-king Re: Dj'e i zespoły muzyczne 29.06.17, 11:56 Szukaj na stronie wesele-muzyka.pl Odpowiedz Link
mecenasmars Re: Dj'e i zespoły muzyczne 06.07.17, 16:35 planujemywesele.pl www.facebook.com/NoNames.coverband.Warszawa/ Odpowiedz Link
dj-party Re: Dj'e i zespoły muzyczne 12.07.17, 07:49 DJ PARTY www.dj-party.pl tel. 530960722 Odpowiedz Link
prestoprzemysl Re: Dj'e i zespoły muzyczne 22.11.17, 14:15 Witam serdecznie :) Nasz pięcioosobowy skład pozytywnie zakręconych ludzi z wieloletnim doświadczeniem muzycznym i scenicznym zagwarantuje Tobie i Twoim Gościom doskonałą zabawę w rytm największych hitów. Dojedziemy wszędzie, gdzie liczy się dobra zabawa :) Zapewniamy : - muzykę graną wyłącznie na żywo - profesjonalne nagłośnienie i oświetlenie imprezy każdego kalibru - zabawy i konkursy z nagrodami prowadzone przez wodzireja - biesiadę między stołami przy akompaniamencie akordeonów - konkurencyjne ceny – zadzwoń i zapytaj ! Zapraszamy na naszą stronę internetową : www.prestoprzemysl.pl Do zobaczenia, do usłyszenia ! Odpowiedz Link
mambo2201 Re: Dj'e i zespoły muzyczne 27.12.17, 12:08 Zdecydowanie DJ Don Jerito. Znakomicie poprowadzi imprezę. Odpowiedz Link
djzklasa1989 Re: Dj'e i zespoły muzyczne 22.01.18, 10:51 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1 NOWOŚĆ !!! www.youtube.com/watch?v=fvi_04eSoUE&feature=youtu.be Film 2 www.youtube.com/watch?v=4ls2sMgiRJE&feature=youtu.be Film 3 www.youtube.com/watch?v=XVsn9Km-y1s&feature=youtu.be Film 4 www.youtube.com/watch?v=6zHJQ-mPa9w Film 5 www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98 Film 6 www.youtube.com/watch?v=xg_1dqYDir4 Film 7 www.youtube.com/watch?v=gDVDdETDInI&feature=share Więcej informacji Zdjęć oraz Video można zobaczyć na Facebooku a tak ze rekomendacje par młodych na mój temat na bieżąco !!! Dawid Ślaga W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wyższe wykształcenie muzyczne !!! Studia:Akademia Muzyczna w Katowicach Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr tel: pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
klaudiastanko1gmail.com Re: Dj'e i zespoły muzyczne 11.02.18, 15:02 Słyszał ktoś o Best DJ- Dj wodzireju ? Może akurat ma ktoś jakąś informacje czy dobrze im idzie w prowadzeniu wesela? ;) Odpowiedz Link
napwow Re: Dj'e i zespoły muzyczne 27.02.18, 23:06 Polecam teog dj;a wesele123.pl/dj-don-jerito_w4782 Odpowiedz Link
gudigniezno Re: Dj'e i zespoły muzyczne 02.03.18, 13:38 W kwestii Dj i Wodzirej na wesele zapraszam na naszą stronę www.imprezana102.wordpress.pl znajdzie tam Pani obszerną galerię z naszych imprez. W cenie wesela wykonujemy kilkaset zdjęć, które przesyłamy gościom jeszcze podczas trwania imprezy + ścianka dla gości i gadżety. Pozdrawiam, Sebastian Impreza na 102! Dj i Wodzirej na wesele www.imprezana102.wordpress.pl Odpowiedz Link
miracleh Re: Dj'e i zespoły muzyczne 19.03.18, 10:45 Polecam DJ Jon Jerito z Krasnegostawu który gra bardzo ciekawe utwory i jest otwarty na propozycje Odpowiedz Link
joleczka744 Re: Dj'e i zespoły muzyczne 29.06.18, 18:03 W internecie najłatwiej. :) Możesz też popytać znajomych, ale wtedy usłyszysz tylko polecanie zespołów, w których gra ktoś kogo znają. Ja proponuję Ci na prawdę fajny zespół no to GRAMY, który superancko poprowadzi Twoje wesele. Odpowiedz Link
joleczka744 Re: Dj'e i zespoły muzyczne 04.07.18, 16:40 W internecie najlepiej, bo największy wybór. Do tego łatwo o opinię innych osób. Ja polecam zespół no to gramy, który grał u mojej przyjaciółki na weselu. Muzyka była fantastyczna, a głosy wokalistów są na prawdę piękne. Odpowiedz Link
djdamsza Re: Dj'e i zespoły muzyczne 19.07.18, 12:39 Zobacz także www.djwielkopolska.pl/ Odpowiedz Link
rafaellok84 Re: Dj'e i zespoły muzyczne 11.02.19, 09:11 Profesjonalny dj na wesele www.thomas-music.pl Odpowiedz Link
nowakkawon Re: Dj'e i zespoły muzyczne 02.07.19, 14:09 www.youtube.com/watch?v=MRROUOrA6ZI Odpowiedz Link
djdamsza Re: Dj'e i zespoły muzyczne 03.05.20, 11:58 Chcesz poczytać to zapraszam na stronę :) Niech to jedne zdjęcie powie ci o mojej pasji więcej niż 1000 słów. DJ Wodzirej Damian Nowaczyk Odpowiedz Link