Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

narożnik peter II

22.02.10, 22:53
    Czy ktoś posiada narożnik Peter II
    www.allegro.pl/item890252704_naroznik_peter_ii_duza_powierzchnia_spania_nowosc.html#gallery
    i mógłby podzielić się wrażeniami z użytkowania oraz zdjęciami oddającymi jego
    faktyczny wygląd..;]
    Obserwuj wątek
      • Gość: jsjk Re: narożnik peter II IP: *.kalisz.mm.pl 25.02.10, 22:02
        Posiadam Narożnik Peter i jestem z niego bardzo zadowolony.Wykonanie,cena i
        wygląd mogą zadowolić najbardziej wymagającego kupującego.W 10stopniowej skali
        ocen,moja ocena to 10 dla narożnika i sprzedającego-czyli DOMI MEBLE.
        POLECAM WSZYSTKIM.
        • Gość: mazy83 Re: narożnik peter II IP: 94.75.121.* 02.03.10, 14:48
          szanowny posiadaczu;] czy byłbyś łaskaw przesłać mi faktyczne zdjęcia tegoż
          mebla na mazy83@buziaczek.pl? Będę niezmiernie wdzięczna..
      • Gość: Adi Re: narożnik peter II IP: *.provident.pl 26.03.10, 15:56
        Narożnik możńa obejrzec w Warszawie na ul. Jutrzenki
        • Gość: sandra Re: narożnik peter II IP: *.230.4.136.gl.digi.pl 29.07.10, 16:06
          witam, odnawiam wątek- szukam nabywców tegoż narożnika oraz ich opinii czy warto
          kupić oraz bardzo bym prosiła o zdjęcia "na żywo"
      • Gość: BlackVelvet Re: narożnik peter II IP: *.181.100.16.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.03.11, 10:30
        Witam, kupiłam narożnik pół roku temu i jestem baaardzo zadowolona. Jest bardzo stylowy i nowoczesny. Można z powodzeniem "posadzić" na nim 5-6 osób, gwarantując im jednocześnie komfort i swobodę ruchu. Wygodę gwarantuje duża powierzchnia siedziska i oparcie. Funkcja spania i wyjątkowo pojemny schowek na pościel też bardzo się przydają. Moja wersja to czarna ekoskóra z białymi przeszyciami- wygląda super!... ale tylko przez jeden dzień po sprzątaniu :) Niestety czarny kolor powoduje, że widać na nim najmniejszy pyłek kurzu. Polecam produkt- wszystko na najwyższym poziomie... oprócz ceny oczywiście ;) Pzdr
        • na_talunia Re: narożnik peter II 10.05.11, 20:30
          Czy mogę Cię prosić o pzesłanie zdjecia twojego naroznika na maila
        • Gość: marta Re: narożnik peter II IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.06.11, 20:24
          Czy mogłabyś napisać jaka jest głębokość siedziska? (tzn długość miejsca do siedzenia od oparcia do końca sofy:) )
        • Gość: Karla Re: narożnik peter II IP: *.ip.netia.com.pl 24.11.11, 19:04
          Witam

Mam ogromną prośbę do Ciebie, czy można prosić o zdjęcie "realne" narożnika? Będę ogromnie wdzięczna! Zastanawia mnie czy ten narożnik wygląda równie dobrze jak na zdjęciach. Pozdrawiam kaaroolkaa@poczta.onet.pl
          • Gość: Karol Re: narożnik peter II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.12, 09:42
            Witam Ja kupiem naroznikk Peter II przez allegro u Domi-meble i jestem bardzo, bardzo nie zadowolony. wygląd i tkaniza jaka wybralem są ok. Ale wypełnienie z których wykonano naroznik i ich zamocowanie to jakać masakra. Wypełnienie to zwykłe najtańsze gąbki, które po prostu się wygniatają a z oparć odpadają tak że człowiek opiera się o deske. Ogólnie NIE POLECAM tego narożnika warto dołożych z 1000 zł i mieć coś co wytrzyma dłużej nie 3 lata. Pozdrawiam
      • Gość: K. Janda Re: narożnik peter II IP: *.pcland.3s.pl 31.10.12, 17:57
        Polecam narożnik peter II . Ma dużą powieszchie spania ogólnie jest duży i ma wielki wybór kolorów. Polecam Krystyna Janda
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka