drszy 17.09.06, 09:28 witam znacie jakies ciekawe miejsca w okolicy gdzie mozna zrobic ciekawe zdjecia.. czekam na wpisy pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: foto IP: *.ztpnet.pl 17.09.06, 11:31 Ostatnio byłem w Zatoniu w ruinach palacu. Bardzo wdzięczny obiekt,tylko trzeba by z pół dnia spędzić, żeby się uczuc w kilmat. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:41 proponuje nasze zielonogorskie lasy, ta zielen , wzgorza sa piekne, mojej zonie zdjecia z tych terenow bardzo sie podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerfuś Re: foto IP: *.ztpnet.pl 25.09.06, 15:50 dobry fotograf wszedzie znajdzie obiekt do sfotografowania Ja mam ich wiele tylko czasu braknie i funduszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viona Re: foto IP: *.ztpnet.pl 27.09.06, 10:58 Raculka -stadnina, koniki /temat super/, Droszków /woda,sitowie itp./ Zabór i dalej do promu.Przepiekne okolice nad Odrą. Chociaż w ZG tez jest jeszcze sporo do obejrzenia. Stare, zaniedbane domy, gdzie wiatr hula.. Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: foto 01.10.06, 23:47 chyba wszędzie.. wystarczy patrzeć lekko pochylając głowę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 00:53 Sfotografuj Mariolke i jej towarzyszki hucznych zabaw-to jest dopiero wyzwanie!!!Ja obstawiam,ze wszystkie-zakladam,ze jest ich 5 ważą ponad pół tony!!! Odpowiedz Link Zgłoś