Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecacie?

• dariar23 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 07.09.16, 10:38
        Polecam sklep internetowy firmy, która ma normalny sklep stacjonarny w Poznaniu. Świetne lampy i całkiem przystępne ceny. Tutaj adres: www.sklep.aladyn.pl
      • ada-adam Re: lampy-24.pl 16.09.16, 01:14
        ja polecam firmę www.lampy-24.pl , szybka wysyłka, bardzo duże stany magazynowe renomowanych producentów oraz 100% zadowolonych klientów
      • iga25.i Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 17.09.16, 08:45
        Z doświadczenia własnego i moich znajomych polecam sklep galerialimonka.pl, wspaniała i różnorodna oferta. Tam każdy znajdzie coś dla siebie, a sporym ich atutem jest fakt dbania o detale , ta jakość i cena to wprost magnes, który przyciąga każdego kto choć raz zobaczył ich nieprzeciętne rozwiązania.
      • darekdesign Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 18.09.16, 21:23
        www.lumina-deco.pl
        Szeroki wybór i prawie wszystko dostępne od ręki, nawet w hurtowych ilościach.
      • psarnotka Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 21.10.16, 15:41
        Polecam Ci sklep internetowy PP DESIGN - mają spory wybór z nowowczesnym oświetleniem. Kupiłam tam lampy jakiś czas temu i teraz zastanawiam się nad kolejnymi do innego pokoju. Mój pierwszy wybór to właśnie oni
      • maja9009 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 23.10.16, 16:42
        Moim zdaniem najlepszą ofertę to posiada galerialimonka.pl, takie cudeńka, że nic tylko zamawiać. Brałam od nich, tak naprawdę to oczywiście kupiłam piękne kinkiety do pokoju córki i niedawno super lamę do sypialni. Jeśli ktoś szuka ciekawego designu to również mają duży wybór.
      • janikkas Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 06.11.16, 16:36
        Ja kupowałem całe oświetlenie w Dekorplanet.pl i naprawdę jestem zadowolony fajna obsługa i kontakt ze sprzedawcami.
      • borys202 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 23.11.16, 19:12
        Jeżeli chodzi o żarówki energooszczedne, lampy led to tanio, szybko i solidnie domsary.eu/dom-i-ogrod/k-213260
      • beatkata Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 04.06.17, 20:11
        Bardzo polecam sklep internetowy tlc lampy. Firma posiada duży wybór eleganckich lamp m.in z Włoch i z Hiszpanii. Można również liczyć na profesjonalne doradztwo w doborze lamp. Sama urządziłam u nich swój dom i jestem bardzo zadowolona.
      • dadgam1 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 05.07.17, 11:28
        polecam www.evolutionhome.pl
      • rockyman Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 09.08.17, 14:16
        Ostatnio zamawiałem Kinkiety Philips ze strony megalampa.pl/2_philips Realizacja zamówienia przebiegła bardzo szybko, dobra cena i szybko kontakt. Tak więc polecam.
      • beniaminia Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 14.09.17, 13:37
        Ja ze swojej strony polecam www.hurtelektryczny.pl
        Firma od kilkudziesięciu lat na rynku z ogromnym asortymentem oświetlenia, także nowoczesnego i designerskiego. Zasadniczo robię zakupy tylko tam, szczególnie, że trafiają się fajne przeceny!
      • aldonka1196 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 20.10.17, 13:18
        Ja polecam stronkę lampunie.pl/ spory wybór lamp w korzystnych cenach
      • beata7979 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 20.10.17, 13:25
        www.jokodecor.pl polecam ;)
      • aldonka1196 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 20.10.17, 13:30
        lampunie.pl/ polecam serdecznie
      • skyfall001 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 13.11.17, 08:56
        To może poszukaj w internecie? Nie brakuje tego, a obecnie wiele sklepów także stacjonarnych prowadzi strony internetowe i w ten sposób także można kupować.
      • liliiiiijaaaaaa90 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 19.03.18, 19:15
        Ja serdecznie polecam www.profizorka.com - mają naprawdę ciekawe rozwiązania, designerskie lampy i dużo dużo zróżnicowanego asortymentu. Ja kupuję w tym sklepie, naprawdę warto!
      • martunia1234 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 25.03.19, 12:25
        Polecam wszystkim mamom i nie tylko: www.twoje-lampy.pl/. Duży wybór i niższe ceny niż w innych sklepach internetowych. Kupuje tam odkąd zaczęłam remont, dają bardzo fajne rabaty..
      • takigrat Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 14.05.19, 12:15
        Do swojego mieszkania kupuję oświetlenie w sklepie iluve.com .
        Pomocy w wyborze jeśli potrzeba udziela konsultant telefoniczny. Mają tez fajny działa z poradami dotyczącymi oświetlenia.
      • olsa542 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 16.05.19, 12:36
        Niedawno zmienialiśmy oświetlenie w domu bo robiliśmy genaralny remont i praktycznie wszystko udało się kupic w jednym miejscu na superwnetrze.pl. Wybór maja ogromny i sporo promocyjnych cen. Dzieki którym zdecydowałam się na zakup jednak lampy, która tak bardzo mi sie spodobała i dobrze zrobiłam, bo wygląda przepieknie w salonie.
      • rafson Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 03.10.19, 12:13
        Sprawdź www.smd-led.pl/
      • matzeus Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 05.11.19, 22:13
        Najlepszy sklep internetowy z oświetleniem to ten, który ma dużą oraz aktualną ofertę produktów. Sprawdź w Intelin.pl. Osobiście polecam sklep, szybka dostawa, wysoka jakość, duże szczegółowe zdjęcia przedstawiające produkt.
      • artur712345 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 22.12.20, 10:21
        Ja ze swojej strony polecam poszukanie oświetlenia w serwisach ogłoszeniowych. Często można dostać fajne oświetlenie w okazyjnej cenie. Np. w serwisie ogłoszeniowym Rekin.com Oświetlenie
      • marvellastudio Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 01.06.21, 22:49
        wszystko zależy jakiego rodzaju oświetlenie jest Ci potrzebne, jeśli unikatowe lampy handmade to polecam sklep z świetleniem Marvella.
      • sylwia.domaszewska Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 02.06.21, 15:50
        Też wolę zamawiać przez internet, piąteczka :) Ostatnio znalazłam oświetlenie do domu w niedużych pieniądzach na megascenie możesz sobie zerknąć, mają spory wybór.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka