fazota79 02.04.09, 07:48 czy komuś jeszcze przeszkadza nocne wycie pod oknem, chuligańskie serenady dla Ani, córki pani Eli - tej od ogródka?? może zrobimy coś razem, żeby je ukrócić?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocio-kocio Re: NOWOLIPIE 1 02.04.09, 08:34 Ode mnie nie słychać, bo mam okna od Andersa. Próbowaliście dzwonić na Straż Miejską? Policję? Ja jestem "ta od platana", tego małego drzewka koło ex-piaskownicy. W zeszłym roku zostało zniszczone przez psa tamtejszych zasiadaczy (diabli wiedzą, czy przeżyło zimę). Jesienią parę razy wzywałam patrole, przyjeżdżali, wylegitymowali towarzystwo i kilka dni było lepiej. Może warto spróbować znowu? Odpowiedz Link
fazota79 Re: NOWOLIPIE 1 02.04.09, 10:49 interwencje pomagają na krótko. przygotowujemy z mężem pismo do Wydziału Zasobów Lokalowych dot. pani Eli i jej córki. szukamy takich, co nas poprą i się pod nim podpiszą. mamy dość krzyków w środku nocy, dość głośnego gadania i bluzgania całymi dniami pod naszymi oknami! chcemy odpoczywać w spokoju po pracy i wysypiać się do pracy. może ktoś też tak chce? Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: NOWOLIPIE 1 02.04.09, 22:42 Wiesz, chyba nie pozostaje Wam nic innego, jak rundka po sąsiadach. Tu poza mną z naszego bloku chyba nikt inny nie zagląda. Tak jak pisałam wcześniej: my na trzecim piętrze, w dodatku od Andersa. U nas nic nie słychać, więc nie bardzo czuję się w prawie skarżyć na kogokolwiek. Odpowiedz Link