Gość: matkapolkabudująca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 16:43 Witam Kto ma drzwi drewo ijest zadowolony? Warto kupić? Słyszałam też, że budrex na niezłe? Dziekuje za wszelkie sugestie. Pozrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlarka Re: drzwi dewro a może budrex 09.06.10, 11:50 Ja sobie niedawno świetne drzwi do salonu wstawiłam z Invado. Sama sobie nawet je projektowałam! Przekonało mnie to, że są one przyjazne dla środowiska, nawet jakiś certyfikat mają. No a poza tym są po prostu piękne. kiedyś do takich rzeczy nie przywiązywałam uwagi, ale odkąd mam swoje mieszkanie to naprawdę widzę jakie ważne są takie duże "szczegóły". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: drzwi dewro a może budrex IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.10, 21:06 polecam drzwi Buderex. Kupilam sobie do domu drewnine drzwi zewnetrzne. Sa super!! Odpowiedz Link Zgłoś
belcia26 Re:do mlarka 07.09.10, 21:06 a powiedz mi ile dałaś za te dzrzwi i jak wyglądają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: drzwi dewro a może budrex IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.11, 21:27 Witam Ja mam w domu drzwi z Dewro już 5 lat i bardzo je polecam!! Stabilne i solidne- najlepsza jakość. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kiediak Re: drzwi dewro a może budrex 19.03.11, 22:21 Dewro jak najbardziej polecam. Już trzy lata z nami i ciągle piękne. Nie wiem jak teraz ale wtedy czekaliśmy na nie 5 miesięcy :( Odpowiedz Link Zgłoś