Gość: azz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 22:54 gdzie można wybrać się na sandacza okolice nagnajów do bani ryba nie bieże dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: azz Re: sandacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 13:10 spining nie raczej na żywca lub martwa rybka mam zamiar pod sandomierzem spróbować warto??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też wędkarz Re: sandacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 17:03 ruszcie zadki na drugą stronę Wisły bo tam woda o wiele ciekawsza niż po tej stronie i to od Nagnajowa aż po Sandomierz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azz Re: sandacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 18:01 a tak coś więcej o stanowisku sandacza??? gdzie go szukać ?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sandacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 08:42 Szkoda gadac lipa i doły.. Pytasz kolego gdzie szukac? Nailepiej na przykosach i opaskach ( nie wiem jaka jest woda teraz na pewno cos przybrało). Czasami dobrym miejscem byl Połaniec nawet i suma moża było.. A teraz to pewnie tylko tamy zostały, ja sprobuje u parasoli połowić, moze cos sie uda.. Odpowiedz Link Zgłoś
le_wa Re: sandacz 20.10.09, 14:57 Może w Zawidzy u parasoli? Suma tam można złowić i różne takowe pływające, małż tam regularnie jeździ i zawsze coś przywiezie dobrego Odpowiedz Link Zgłoś