Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 16:56
    Szukam rady dotyczącej ogrzewania przy pomocy kolektorów słonecznych. Chcielibyśmy z mężem zamontować tego typu ogrzewanie i szukamy producentów
    Obserwuj wątek
      • vievior Re: kolektory 22.09.10, 12:21
        Znalazłem ciekawe opracowanie co warto wiedzieć o ogrzewaniu solarnym, wady i zalety, opisy baterii i kolektorów. Myślę że zamieszczone tutaj informacje pomogą wam rozwiązać problem jak wybrać ogrzewanie solarne
        • wronie Re: kolektory 23.09.10, 12:04
          Słyszałem dużo dobrego o kolektorach z Makrotermu
      • soraa Re: kolektory 21.09.13, 23:26
        Mogę wam polecić solary dachowe marki De Dietrich. Mam je od 3 lat i jestem bardzo zadowolona z tego wyboru. Wysoka jakość, duża energooszczędność i niskie rachunki ;)
      • Gość: Dada Re: kolektory IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.13, 15:31
        Słyszałam o firmie apeco, ale nie dam sobie głowy uciąć, czy to producenci.
        • Gość: tuti007 Re: kolektory IP: *.air-net.gda.pl 07.01.14, 23:43
          zobacz na www.exotherm.pl czyli exotherm.pl/ mają dobre kolektory oraz całe systemy byś miał ogrzewanie całkowicie za darmo, czyli ZERO pln rocznie nie posiadając domu pasywnego, unikatowy polski pomysł
      • jacekzebik Re: kolektory 07.01.14, 19:59
        Na terenie województwa śląskiego i małopolskie działa firma Solgro - kolektory i ogniwa słoneczne zapewniamy kompleksowe i profesjonalne przygotowanie wszystkich dokumentów w celu uzyskania dotacji.

www.solgro-poczesna.pl
        (+48) 691 389 144
      • Gość: tuti007 Re: kolektory IP: *.air-net.gda.pl 07.01.14, 23:45
        zobacz na www.exotherm.pl czyli exotherm.pl/ mają dobre kolektory oraz całe systemy byś miał ogrzewanie całkowicie za darmo, czyli ZERO pln rocznie nie posiadając domu pasywnego, unikatowy polski pomysł
        • zabielskanna Re: kolektory 23.03.15, 19:54
          Ja na własnej skórze przekonałam się, że najlepiej znaleźć dobrą firmę wykonawczą, która załatwi wszystko sama, za nie wygórowaną cenę. Do tej pory jestem wdzięczna panu Marcinowi za usprawnienie mojego domu. Jeśli byłaby potrzeba, to polecam INSTALPOL, a nawet zaszaleje i podlinkuję :) www.instalpol.com.pl/
          * tak dorzucę, że nie robili mi problemów pomimo tego, że budynek jest na terenie Czech.
          • zabielskanna Re: kolektory 23.03.15, 19:57
            ojej, przez przypadek wysłałam jako odpowiedz na czyjąś odpowiedź, więc wstawiam jeszcze raz. Ja na własnej skórze przekonałam się, że najlepiej znaleźć dobrą firmę wykonawczą, która załatwi wszystko sama, za nie wygórowaną cenę. Do tej pory jestem wdzięczna panu Marcinowi za usprawnienie mojego domu. Jeśli byłaby potrzeba, to polecam INSTALPOL, a nawet zaszaleje i podlinkuję :) www.instalpol.com.pl/
            * tak dorzucę, że nie robili mi problemów pomimo tego, że jestem dość trudnym klientem.
      • targimeblowe4 Re: kolektory 23.03.15, 21:41
        Zapraszam na Targi Meblowe i Wyposażenia Wnętrz w Częstochowie 09-10.05.15r. Wstęp wolny!
        www.facebook.com/targimeblowewczestochowie?fref=ts
      • malwinass Re: kolektory 26.11.15, 15:42
        Przed zakupem kolektorów słonecznych warto przemyśleć jaki rodzaj kolektorów wybrać płaskie czy próżniowe. Płaskie są najpopularniejsze a zarazem najskuteczniejsze w okresie LETNIM. Natomiast próżniowe znacznie wydajniejsze i sprawniejszy w okresie zimowym. Tu masz zarazem artykuł o róznych typach kolektorów oraz esklep www.esklepypsb.pl/porady/porada/kolektory-sloneczne-zmiany-od-polowy-2015-roku.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka