Gość: I IP: 193.0.117.* 21.02.02, 09:52 Kto zna firmę, która może wykonać szklany dach nad tarasem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek 22 Re: Szklany dach nad tarasem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.13, 13:53 Witam jeżeli chodzi o zadaszenie tarasu to polecam firmę Carport Planet firma ta swiadczy kompleksowe usługi związane z produkcją i montażami zadaszeń tarasów na terenie całej Polski, generalnie ciężko jest znaleźć jakąś lepszą ofertę, jeżeli ktoś bedzie chciał wykonać takie zadaszenie we własnym zakresie to polecam ich galerię realizacji jest sporo różnych ciekawych propozycji które można dopasowac do swojego domu www.carportplanet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rbertyys Re: Szklany dach nad tarasem 03.07.15, 09:07 W necie wszystko znajdziesz ja ostatnio szukałem skuteczny systemy oddymiania montaż i reszte znalazłem wiec szklany dach też znajdziesz w necie jest wszyskto tylko dobrze musisz poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
zertbertys Re: Szklany dach nad tarasem 03.07.15, 09:21 Lepiej zamontować sobie płyty dachowe warstwowe można też przeźroczyste bardzo dobrze to wygląda, a funkcjonuje jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
radzimir80 Re: Szklany dach nad tarasem 08.07.15, 15:57 firma Baier profesjonalnie wykona dach, a nawet cały ogród zimowy www.baier.pl/stolarka_aluminiowa/ogrody_zimowe mam od nich okiennice i chwalę sobie niemiecką solidność :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka778 Re: Szklany dach nad tarasem 10.11.16, 09:12 spróbuj skontaktować się z firma linealsystem.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś