Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archetonu?

IP: *.xdsl.centertel.pl 27.01.11, 09:07
    Poszukuję projektu domu, prostego z garażem. Może wiecie , gdzie jeszcze można znaleźć?
    Obserwuj wątek
      • bonzajka Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto 27.01.11, 09:28
        Hej, mi osobiści podoba się domek z tej strony www.galeriadomow.pl/ Ale jak wpiszesz w googlach projekty domów to wyskoczy ci mnóstwo takich stron, miłego oglądania :)
      • Gość: kowalska Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 10:59
        Gość portalu: zimka_s napisał(a):
        > Może wiecie , gdzie jeszcze można znaleźć?

google się kłania. tego jest tyle, że jeszcze głowa Cię rozboli.Powodzenia
        • Gość: tre Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 10:59
          ja Ci mogę polecić wyszukiwarkę, która znalazłam wyszukiwarka projektów. ułatwiła mi szukanie projektu i nie musiałam przeglądać katalogów i stron pracowni architektonicznych! pozdrawiam
      • Gość: basia Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto IP: *.elpos.net 02.02.11, 19:42
        Za mało danych na konkretny projekt. Ja polecam stronę
        Tekst linka
      • Gość: basia Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto IP: *.elpos.net 02.02.11, 19:45
        Za mało danych na konkretny projekt. Ja polecam stronę
        www.najciekawszeprojekty.pl/projekty-domow
      • Gość: dziad Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 09:09
        Przypominam, że istnieje jeszcze ktoś taki jak ARCHITEKT !!!! Panicznie wyszukujecie tych projektów katalogowych jak majtek na promocji w koszu w supermarkecie .
      • xeo2000 Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto 09.02.11, 09:42
        Ja bym mimo wszystko wpisał w google "Projekty domów" :]
      • goodidea Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto 10.02.11, 15:06
        Witam, wejdź tutaj projekty domów Pozdrawiam :)
      • Gość: marek Projekt domu a technologia budowy IP: *.toya.net.pl 12.02.11, 12:48
        Przy wyborze projektu masz jeszcze możliwość wyboru technologii budowy. Nadmiar wiedzy nie boli, więc polecam zapoznanie się z tą technologią:
        www.izodom2000polska.com/index.php?akcja=energooszczednosc&lang=pl
      • Gość: Kodakiewicz Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto IP: 80.48.97.* 15.02.11, 11:00
        Osobiście polecam www.mprojekt.pl
      • pinkdot Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto 15.02.11, 11:12
        Mnie się ogromnie podobają domy z tej pracowni: wm.com.pl/
      • karolina79_pl Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto 16.02.11, 12:06
        Tutaj możesz znaleźć coś ciekawego:
        Domywstylu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka