Gość: zimka_s IP: *.xdsl.centertel.pl 27.01.11, 09:07 Poszukuję projektu domu, prostego z garażem. Może wiecie , gdzie jeszcze można znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonzajka Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto 27.01.11, 09:28 Hej, mi osobiści podoba się domek z tej strony www.galeriadomow.pl/ Ale jak wpiszesz w googlach projekty domów to wyskoczy ci mnóstwo takich stron, miłego oglądania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalska Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 10:59 Gość portalu: zimka_s napisał(a): > Może wiecie , gdzie jeszcze można znaleźć? google się kłania. tego jest tyle, że jeszcze głowa Cię rozboli.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tre Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 10:59 ja Ci mogę polecić wyszukiwarkę, która znalazłam wyszukiwarka projektów. ułatwiła mi szukanie projektu i nie musiałam przeglądać katalogów i stron pracowni architektonicznych! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto IP: *.elpos.net 02.02.11, 19:42 Za mało danych na konkretny projekt. Ja polecam stronę Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto IP: *.elpos.net 02.02.11, 19:45 Za mało danych na konkretny projekt. Ja polecam stronę www.najciekawszeprojekty.pl/projekty-domow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 09:09 Przypominam, że istnieje jeszcze ktoś taki jak ARCHITEKT !!!! Panicznie wyszukujecie tych projektów katalogowych jak majtek na promocji w koszu w supermarkecie . Odpowiedz Link Zgłoś
xeo2000 Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto 09.02.11, 09:42 Ja bym mimo wszystko wpisał w google "Projekty domów" :] Odpowiedz Link Zgłoś
goodidea Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto 10.02.11, 15:06 Witam, wejdź tutaj projekty domów Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Projekt domu a technologia budowy IP: *.toya.net.pl 12.02.11, 12:48 Przy wyborze projektu masz jeszcze możliwość wyboru technologii budowy. Nadmiar wiedzy nie boli, więc polecam zapoznanie się z tą technologią: www.izodom2000polska.com/index.php?akcja=energooszczednosc&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kodakiewicz Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto IP: 80.48.97.* 15.02.11, 11:00 Osobiście polecam www.mprojekt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pinkdot Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto 15.02.11, 11:12 Mnie się ogromnie podobają domy z tej pracowni: wm.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
karolina79_pl Re: Projekt domu, gdzie oprócz muratora i archeto 16.02.11, 12:06 Tutaj możesz znaleźć coś ciekawego: Domywstylu Odpowiedz Link Zgłoś