Gość: magnolia IP: 195.205.73.* 17.09.01, 10:19 Połączenie tych dwóch to ideał mężczyzny, czy ktoś może zaprzeczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Petroniusz+Ursus 17.09.01, 10:24 ja zeprzeczam, bo gdzie elementy Janosika, Klossa Zorro, Rambo i ..... Mackie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnola Re: Petroniusz+Ursus-Mario IP: 195.205.73.* 17.09.01, 10:28 nie dodałeś elementów Mario2??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: mario IP: 194.181.38.* 17.09.01, 10:28 Skarbie my mówimy o czymś co można zabrać do łóżka, a nie wystrzelić w kosmos!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Petroniusz+Ursus IP: 212.33.74.* 17.09.01, 12:17 przepraszam bardzo ale Linda w roli Petroniusza doprowadza mnie do choroby morskiej chociaż nie jestem na morzu. jak ja nie cierpię Lindy! bardziej niż Gargamel smurfów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Petroniusz+Ursus IP: 194.181.38.* 17.09.01, 10:26 Rozbieganie oczka Lindy na byczym karku Kubackiego???? Jadłam śnidanie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Petroniusz+Ursus IP: 195.205.73.* 17.09.01, 10:32 OK Jasminko, Tobie życzę wiosny, lata , jesieni i zimy przy boku Delonga - Winicjusza 2 PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: magnolia :-))) IP: 194.181.38.* 17.09.01, 10:39 Ratuuuuuuunkuuuuuu!!! Magnolio! Za co to!? Tylko nie Deląga!!! Zgadzam się na wszystko!!! Będę grzeczna!!! Gość portalu: magnolia napisał(a): > OK Jasminko, Tobie życzę wiosny, lata , jesieni i zimy przy boku Delonga - > Winicjusza 2 > PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: magnolia :-))) IP: 195.205.73.* 17.09.01, 10:42 a przy kim chciałabyś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: magnolia :-))) IP: 194.181.38.* 17.09.01, 10:44 Hmmmm...... Może przy kimś, kto będzie pisać dla mnie bajki?! Gość portalu: magnolia napisał(a): > a przy kim chciałabyś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: magnolia :-))) IP: 195.205.73.* 17.09.01, 10:54 ...bajki i wcielać je w życie - tego życzę Tobie i sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Petroniusz+Ursus IP: 195.205.73.* 17.09.01, 10:26 komentarz: ww ozn. mężczyznę ,,wielkego", tzn.: wielka dobroć i poczucie bezpieczeństwa które emanuje od Ursusa oraz mądrość Petroniusza Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Petroniusz+Ursus 17.09.01, 10:27 Magnolia, skad znasz mnie- przeciez zdjecia jeszcze nie wysylalem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Petroniusz+Ursus IP: 194.181.38.* 17.09.01, 10:30 OOoooooooo...co za zaskoczenie! to tu jest jeszcze ktoś, komu nie wysłałeś swojego zdjęcia??? heheheehehe.... mario2 napisał(a): > Magnolia, skad znasz mnie- przeciez zdjecia jeszcze nie wysylalem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Petroniusz+Ursus IP: 195.205.73.* 17.09.01, 10:30 nie znam Cię chyba, wiem tylko, że chodzisz na ryby, złowiłeś coś wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Petroniusz+Ursus 17.09.01, 10:35 Zlowilem szczupaczka!!! Nie moglem w Alpy jechac, to musialem powedkowac: Jasmina- Tylko Tobie wysylalem niedowiarku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Petroniusz+Ursus IP: 194.181.38.* 17.09.01, 10:38 I tak Ci nie wierzę! :-) mario2 napisał(a): > Zlowilem szczupaczka!!! Nie moglem w Alpy jechac, to musialem powedkowac: > > Jasmina- Tylko Tobie wysylalem niedowiarku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Petroniusz+Ursus IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 10:31 Magnolio, dobijasz mnie.Petroniusza to jeszcze czasem mogę udawać, zwłaszcza jak wypiję, ale do kubatury Kubackiego to nie dosięgnę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Petroniusz+Ursus IP: 195.205.73.* 17.09.01, 10:34 Crimenku, jeśli jesteś w stanie być Petroniuszem, to może wybiorę się z Tobą na tę kolację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina re kolacja IP: 194.181.38.* 17.09.01, 10:36 Obejrzalam w piątek tą nieziemską, niebotycznie drogą szmirę. Jeśli pójdziecie razem na kolację, będzie to chyba jedyny pożytek z tego filmu, słowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: re kolacja IP: 195.205.73.* 17.09.01, 10:38 Właśnie, dlaczego właściwie tyle to wszystko kosztowało? Zapłacili tyle za lwy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: re kolacja IP: 194.181.38.* 17.09.01, 10:42 Tak naprawę to chyba nie wiadomo za co... Połowa efektów była komputerowa - widać z kilometra gł. sceny z amfiteatru, miasto itd Dekoracje były tandetne, co też moim zdaniem widać.. Ktoś się nieźle zabawił za tą kasę i tyle. Tylko po co odrazu było kręcić film??? Gość portalu: magnolia napisał(a): > Właśnie, dlaczego właściwie tyle to wszystko kosztowało? > Zapłacili tyle za lwy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnu Re: re kolacja IP: 195.216.121.* 17.09.01, 10:43 czyli jednak! A braciszek był grzeczny, w drastycznych momentach za ramię nie chwytał, nie szarpał?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: re kolacja IP: 194.181.38.* 17.09.01, 10:46 Wygraliście wzyscy, więc poszłam sama... oczywiście i tak nikt mi nie wierzy. Gość portalu: gnu napisał(a): > czyli jednak! A braciszek był grzeczny, w drastycznych momentach za ramię nie > chwytał, nie szarpał?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnu Re: re kolacja IP: 195.216.121.* 17.09.01, 12:43 Wierzę, czemu miałbym nie wierzyć! Żal tylko, że bilet przepadł, a brat tyły mieć będzie, bo z największą polską produkcją filmową nie zaobcował!!! No i przykro mi, że nikogo obok Ciebie nie było, co by wsparł (duchowo oczywiście ;) wzruszenia dzielił!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnu Re: re kolacja IP: 195.216.121.* 17.09.01, 12:43 Wierzę, czemu miałbym nie wierzyć! Żal tylko, że bilet przepadł, a brat tyły mieć będzie, bo z największą polską produkcją filmową nie zaobcował!!! No i przykro mi, że nikogo obok Ciebie nie było, co by wsparł (duchowo oczywiście ;) wzruszenia dzielił!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: re kolacja IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 10:51 Na kolację z Magnolią zawsze, ale tego filmu oglądał nie będę.Ligia znowu nie została rozebrana.To oszustwo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Petroniusz+Ursus IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 10:44 Lindę mogę udawać nawet na trzezwo.Nad Lindą-Petroniuszem jeszcze popracuję. Twoje obietnice są wciąż mało precyzyjne.Czy możesz bliżej sprecyzować warunki które trzeba spełnić aby dostąpić zaszczytu kolacji w Twoim towarzystwie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Petroniusz+Ursus IP: 195.205.73.* 17.09.01, 10:46 Więc, gdy będziesz gdzieś blisko, daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Petroniusz+Ursus IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 11:21 Nie omieszkam.Tylko co będzie gdy wtedy dowiem się że moja pozycja w Twoim kajeciku uległa osłabieniu? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Petroniusz+Ursus Cr IP: 195.205.73.* 17.09.01, 12:15 Gość portalu: crimen napisał(a): > Nie omieszkam.Tylko co będzie gdy wtedy dowiem się że moja pozycja w Twoim > kajeciku uległa osłabieniu? :((( Rezultatem prowadzonych studiów oraz zdolności wrodzonych są (jak sądzę) Twoje predyspozycje, by w każdej chwili tę pozycję umocnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Petroniusz+Ursus Cr IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 12:37 No i mam teraz dylemat, czy traktować Cię jak obiekt westchnien, czy jak pomoc naukową? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Dylemat Cr IP: 195.205.73.* 17.09.01, 13:26 Gość portalu: crimen napisał(a): > No i mam teraz dylemat, czy traktować Cię jak obiekt westchnien, czy jak pomoc > naukową? :))) Gdy zdecydujesz, to daj znać, żebym wiedziała, czy mam Cię uwodzić, czy tylko...rozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Dylemat Cr IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 14:32 Oczywiście że uwodzić.To ja mam problem jak się ustawić.Jeśli zacznę wzdychać, Ty odstawisz mnie do rezerwy, gdy pokażę czego nauczyłem się na pierwszym semestrze to podpadnę, bo Wy nie lubicie być demaskowane.Najlepiej udawać idiotę.Wtedy kobieta traci cierpliwość i tłumaczy nieszczęsnemu niedojdzie o co właściwie chodzi.I to jest najlepsza droga do sukcesu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Dylemat Cr 18.09.01, 07:50 nie udawaj idioty, Możesz być Petroniuszem, mówiłeś, że blisko Ci do niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Dylemat Cr IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 08:36 No dobrze.Będę Petroniuszem.Porażki zniosę z godnością:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Dylemat Cr IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 09:36 Nikt nie odnosi samych sukcesów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Dylemat Cr IP: 195.205.73.* 18.09.01, 09:38 Crimenku pozytywne myślenie to ponoć połowa sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Dylemat Cr IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 09:50 Cały czas myślę pozytywnie, ale widzę że gdy nie dopilnuję,zaraz spadam parę pozycji w dół, w Twoim kajeciku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Dylemat Cr IP: 195.205.73.* 18.09.01, 10:00 a zaliczyłeś już powtórkę u Smanty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Dylemat Cr IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 10:13 Skąd.Samanta igra ze mną i nie wyznacza żadnego terminu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Petroniusz+Ursus Cr IP: 195.205.73.* 17.09.01, 12:35 Gość portalu: crimen napisał(a): > Nie omieszkam.Tylko co będzie gdy wtedy dowiem się że moja pozycja w Twoim > kajeciku uległa osłabieniu? :((( Rezultatem prowadzonych studiów oraz zdolności wrodzonych są (jak sądzę) Twoje predyspozycje, by w każdej chwili tę pozycję umocnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: Petroniusz+Ursus IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 10:47 Gość portalu: magnolia napisał(a): > Połączenie tych dwóch to ideał mężczyzny, czy ktoś może zaprzeczyć? .. to dlatego trojkaty sa w cenie?!!! phii .... wystarczy dwoch facetow wpakowac w jednego i wychodzi ideal .. nie.. nie wiedzialem .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Petroniusz+Ursus IP: 195.205.73.* 17.09.01, 10:49 nie chodzi o ilość facetów, tylko o jednego , który ma kilka cech tych dwóch Enancjo, nie mogłeś dokonać głębszej analizy? Co z podróżą nad Nilem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: Petroniusz+Ursus IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 10:54 Gość portalu: magnolia napisał(a): > nie chodzi o ilość facetów, tylko o jednego , który ma kilka cech tych dwóch > Enancjo, nie mogłeś dokonać głębszej analizy? > Co z podróżą nad Nilem? .. gdyby mi tyle cech cudzych wladowac .. to bym mial przeladowane obwody.. :(( .. nie nadaje sie do przeklonowania w drodze doladowania ... .. szczegoly Nilowe .. beda w pazdzierniku. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Petroniusz+Ursus IP: 195.205.73.* 17.09.01, 11:17 Enancjo, do tego byś był czrującym facetem, myślę, że nie trzeba Ci już nic więcej władowywać. Chyba nie przejawiasz skłonności do przyspieszonego obrażania sie? Gość portalu: Enancjo napisał(a): > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > nie chodzi o ilość facetów, tylko o jednego , który ma kilka cech tych dwó > ch > > Enancjo, nie mogłeś dokonać głębszej analizy? > > Co z podróżą nad Nilem? > > .. gdyby mi tyle cech cudzych wladowac .. to bym mial przeladowane obwody.. > :(( .. nie nadaje sie do przeklonowania w drodze doladowania ... > .. szczegoly Nilowe .. beda w pazdzierniku. > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Petroniusz+Ursus IP: 195.205.73.* 17.09.01, 11:27 Enancjo, do tego byś był czrującym facetem, myślę, że nie trzeba Ci już nic więcej władowywać. Chyba nie przejawiasz skłonności do przyspieszonego obrażania sie? Gość portalu: Enancjo napisał(a): > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > nie chodzi o ilość facetów, tylko o jednego , który ma kilka cech tych dwó > ch > > Enancjo, nie mogłeś dokonać głębszej analizy? > > Co z podróżą nad Nilem? > > .. gdyby mi tyle cech cudzych wladowac .. to bym mial przeladowane obwody.. > :(( .. nie nadaje sie do przeklonowania w drodze doladowania ... > .. szczegoly Nilowe .. beda w pazdzierniku. > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: enancjo IP: 194.181.38.* 17.09.01, 11:11 Czasami wystarczy połączyć Pieska z Mrówką...:-))) Gość portalu: Enancjo napisał(a): > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > Połączenie tych dwóch to ideał mężczyzny, czy ktoś może zaprzeczyć? > > .. to dlatego trojkaty sa w cenie?!!! phii .... wystarczy dwoch facetow wpakowa > c > w jednego i wychodzi ideal .. nie.. nie wiedzialem .. > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 12:16 .. hmmm... pachnie troche manufaktura ... ma byc OBRONNY i ROBOTNY .. tzw cechy wiodace :)) Enancjo Gość portalu: jasmina napisał(a): > Czasami wystarczy połączyć Pieska z Mrówką...:-))) > > Gość portalu: Enancjo napisał(a): > > > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > > > Połączenie tych dwóch to ideał mężczyzny, czy ktoś może zaprzeczyć? > > > > .. to dlatego trojkaty sa w cenie?!!! phii .... wystarczy dwoch facetow wp > akowa > > c > > w jednego i wychodzi ideal .. nie.. nie wiedzialem .. > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: enancjo IP: 194.181.38.* 17.09.01, 13:06 Tak, tak..... chodzący ideał! Tylko gdzie takiego znaleźć?! Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. hmmm... pachnie troche manufaktura ... ma byc OBRONNY i ROBOTNY .. tzw cech > y > wiodace :)) > Enancjo > > Gość portalu: jasmina napisał(a): > > > Czasami wystarczy połączyć Pieska z Mrówką...:-))) > > > > Gość portalu: Enancjo napisał(a): > > > > > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > > > > > Połączenie tych dwóch to ideał mężczyzny, czy ktoś może zaprzecz > yć? > > > > > > .. to dlatego trojkaty sa w cenie?!!! phii .... wystarczy dwoch facet > ow wp > > akowa > > > c > > > w jednego i wychodzi ideal .. nie.. nie wiedzialem .. > > > Enancjo > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: udoskonalanie " M " IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 13:12 hmm .. chyba .. trzeba po prostu skrzyzowac... tylko nie pytaj mnie jak mrowke z psiakiem, moze ktos na forum bedzie mial jednak jakis pomysl !!! Enancjo Gość portalu: jasmina napisał(a): > Tak, tak..... chodzący ideał! Tylko gdzie takiego znaleźć?! > > > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > .. hmmm... pachnie troche manufaktura ... ma byc OBRONNY i ROBOTNY .. tzw > cech > > y > > wiodace :)) > > Enancjo > > > > Gość portalu: jasmina napisał(a): > > > > > Czasami wystarczy połączyć Pieska z Mrówką...:-))) > > > > > > Gość portalu: Enancjo napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > > > > > > > Połączenie tych dwóch to ideał mężczyzny, czy ktoś może zap > rzecz > > yć? > > > > > > > > .. to dlatego trojkaty sa w cenie?!!! phii .... wystarczy dwoch > facet > > ow wp > > > akowa > > > > c > > > > w jednego i wychodzi ideal .. nie.. nie wiedzialem .. > > > > Enancjo > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: udoskonalanie IP: *.mcps.com 17.09.01, 13:18 A jezeli skutek takiego lacza bedzie odwrotny tzn. rozum i przenikliwiosc Ursusa a kubatura po Pertroniuszu? Prawdziwy crem de la crem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: udoskonalanie IP: 195.205.73.* 17.09.01, 13:31 pozostanie jeszcze dobroć, ...wówczas wyślemy go na studia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gero Re: udoskonalanie IP: *.mcps.com 17.09.01, 14:09 A nie prosciej Peroniusza na silownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: udoskonalanie IP: 195.205.73.* 17.09.01, 14:13 Petroniusz ma otrzymać od Ursusa takie cechy jak: dobroć i umiejętność dawania poczucia bezp., a nie mięśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: udoskonalanie IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 17.09.01, 15:47 Gość portalu: Gero napisał(a): > A nie prosciej Peroniusza na silownie. cos Ty, Petroniusz na propozycje silowni odpowiedzialby, ze ma wystarczajaca ilosc milosnych zapasow co noc ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: Petroniusz+Ursus IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 17.09.01, 16:39 Gość portalu: magnolia napisał(a): > Połączenie tych dwóch to ideał mężczyzny, czy ktoś może zaprzeczyć? Teza z gruntu falszywa, calkowicie nieprawdopodobne, mnie wystarczyby Petroniusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Petroniusz+Ursus IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 17:46 2001, gdzie Ty się podziewasz.Lekceważysz swoje statutowe obowiązki.Klubowicze potrzebują pierwszej pomocy a Ciebie nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Petroniusz+Ursus 17.09.01, 17:56 2001- jesli tak dalej pojdzie, bedziesz sie musiala zadowolic Calligula! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Petroniusz+Ursus IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 18:07 Sam widzisz Mario jak to z nią jest.Gdy jest potrzebna to nigdy jej nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: mario+crimen IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 17.09.01, 18:31 Coz Panowie resuscytacji Waszych serduszek niestety nie dokonam, bo sama jestem w czasie bardzo skomplikowanej operacji sercowo-naczyniowej oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: mario+crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 18:44 Kochanie, Twoim serduszkiem statutowo powinien się zająć doktor Janek, a Ty statutowo musisz nieść pomoc innym potrzebującym klubowiczom.Miałem wczoraj silną potrzebę przytulenia kogoś płci przeciwnej.Samanta próbowała udzielić mi pomocy, ale jako nieprzeszkolona chwilami traciła głowę.W takich sprawach nikt Cię zastąpić nie może:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario+crimen IP: 213.76.59.* 17.09.01, 18:54 Crimenie!!!Czytalam! Wlasnie przygotowuje silna trucizne ,postanowilam popelnic samobojstwo! Modl sie za moja grzeszna dusze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: samanta 17.09.01, 18:58 Samanta! Coś Ty: filmy Ci się pomieszały! My tu o Quo Vadis a nie Kleopatrze!!! Trujesz się jakby było dla kogo! Wstyd viceprezesowo! Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta IP: 213.76.59.* 17.09.01, 19:01 jasmina_tdi napisał(a): > Samanta! Coś Ty: filmy Ci się pomieszały! My tu o Quo Vadis a nie Kleopatrze!!! > Trujesz się jakby było dla kogo! Wstyd viceprezesowo! Wstyd! **O w morde!A to nie Romeo i Julia?????? W tym pijanym widzie wszystko mi sie placze!!!!Mialam ochote sie otruc,to takie romantyczne!Mowisz ze dla Crimena nie warto? To moze chociaz ot tak,sztuka dla sztuki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: mario+crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 19:22 Nie rób mi tego.Właśnie przygotowuję odtrutkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario+crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 19:24 Gość portalu: crimen napisał(a): > Nie rób mi tego.Właśnie przygotowuję odtrutkę. **Ty zolzo! Mam sie truc po to zebys sprawdzil moc odtrutki???? Nigdy! lepiej juz zabije Ciebie ,o niewierny!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: mario+crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 19:36 No i gdzie teraz szukać schronienia?W Afganistanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: mario+crimen IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 17.09.01, 18:57 Gość portalu: crimen napisał(a): > Kochanie, Twoim serduszkiem statutowo powinien się zająć doktor Janek, a Ty > statutowo musisz nieść pomoc innym potrzebującym klubowiczom.Miałem wczoraj > silną potrzebę przytulenia kogoś płci przeciwnej.Samanta próbowała udzielić mi > pomocy, ale jako nieprzeszkolona chwilami traciła głowę.W takich sprawach nikt > Cię zastąpić nie może:))) Jak sam widzisz kochanie, doktor Janek zamiast zajac sie moim serduszkiem kluje mnie ciagle jakimis iglami, przy tym jako stazystka mam ograniczone manewry dzialania i tak to zostajecie zdani tylko na Samante... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario+crimen IP: 213.76.59.* 17.09.01, 19:02 Gość portalu: 2001 napisał(a): > Gość portalu: crimen napisał(a): > > > Kochanie, Twoim serduszkiem statutowo powinien się zająć doktor Janek, a T > y > > statutowo musisz nieść pomoc innym potrzebującym klubowiczom.Miałem wczora > j > > silną potrzebę przytulenia kogoś płci przeciwnej.Samanta próbowała udzieli > ć mi > > pomocy, ale jako nieprzeszkolona chwilami traciła głowę.W takich sprawach > nikt > > Cię zastąpić nie może:))) > > Jak sam widzisz kochanie, doktor Janek zamiast zajac sie moim serduszkiem kluje > > mnie ciagle jakimis iglami, przy tym jako stazystka mam ograniczone manewry > dzialania i tak to zostajecie zdani tylko na Samante... ***Byc zdanym na Samante to zaszczyt a nie kara!!! patrz 2001 co mowisz bo stracisz prace!!!!Vice wszystko widzi!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: mario+crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 19:31 Nie neguję że to zaszczyt a nawet przyjemność.Jest to jednak również ciężka nie koncząca się praca.2001 czy możesz mi opatrzyć moje połamane paznokcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 17.09.01, 19:37 Gość portalu: crimen napisał(a): > Nie neguję że to zaszczyt a nawet przyjemność.Jest to jednak również ciężka nie > > koncząca się praca.2001 czy możesz mi opatrzyć moje połamane paznokcie? A z kim sie to zadawal, ze paznokcie Ci na koniec w drzwiach zostaly, no dobra nie odpowidaj, niech to bedzie tajemnica, teraz uwazaj, zanim nie zaoptrze bo jeszcze kogos pokaleczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 19:56 No widzisz.Człowiek tak się poświęca i na koniec jeszcze po głowie dostaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 17.09.01, 20:02 Jakie po glowie, przeciez po paznokciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 20:20 ...a teraz po głowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 213.76.59.* 17.09.01, 20:21 A teraz Ci noge przydepnelam!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 20:32 Samantko wybacz i nie denerwuj się.Złość piękności szkodzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 20:34 Cha! A trucizna na trawienie!!!:)Lotrze!Morderco!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 22:40 Samanto, jaka Ty jesteś urocza, gdy się gniewasz.Trzeba Ci częściej szpile wbijać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 23:05 Gość portalu: crimen napisał(a): > Samanto, jaka Ty jesteś urocza, gdy się gniewasz.Trzeba Ci częściej szpile > wbijać:) sztylet moczony w arszeniku...ladna mi to szpila!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 23:09 Sztylet nie jest mój.Rozglądaj się dookoła.Ktoś Cię nie lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 23:37 Gość portalu: crimen napisał(a): > Sztylet nie jest mój.Rozglądaj się dookoła.Ktoś Cię nie lubi:) ***Gdyby mieli tyle odwagi co Ty wygladalabym juz jak jez! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 23:58 Samantko, z kim tak Ci będzie zle jak ze mną? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 00:00 Gość portalu: crimen napisał(a): > Samantko, z kim tak Ci będzie zle jak ze mną? :)))) **Z nikim Crimenku,z nikim!!! jestes jedyny w swoim rodzaju .:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 00:12 Ciągle się zastanawiam, jak my się znalezliśmy?Nie pamiętasz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 00:14 Gość portalu: crimen napisał(a): > Ciągle się zastanawiam, jak my się znalezliśmy?Nie pamiętasz? :))) ***W pijackiej melinie skarbie! :))) A moze w "zlobku"? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 08:41 Całe życie bym tam spędził, gdybym wcześniej wiedział że Cię tam spotkam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 09:38 Gość portalu: crimen napisał(a): > Całe życie bym tam spędził, gdybym wcześniej wiedział że Cię tam spotkam:) ***Nooo!A ja reumatyzmu sie nabawilam czekajac na zapijaczonego ksiecia z rynsztoku!!!:)))Trzeba bylo wczesniej!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 10:16 Starałem się, ale skąd miałem wiedzieć że poszukiwania mam zacząć z miejsca najbardziej odległego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 10:19 Gość portalu: crimen napisał(a): > Starałem się, ale skąd miałem wiedzieć że poszukiwania mam zacząć z miejsca > najbardziej odległego:) **No widzisz!Kto by pomyslal!Wystarczyloby tylko wczesniej zaczac chlac a sukces bylby murowany!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 10:27 Księżniczko, przyjmij tego oto "jabola" z rąk moich na znak przymierza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 10:53 Gość portalu: crimen napisał(a): > Księżniczko, przyjmij tego oto "jabola" z rąk moich na znak przymierza:))) ksiaze!ten wyborny trunek podany Twoimi niedomytymi lapami smakuje jak ambrozja!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 11:02 No i znowu chlansko od rana.Eeeh kobieto jak Ty mnie ciągniesz do grzechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 16:13 Gość portalu: crimen napisał(a): > No i znowu chlansko od rana.Eeeh kobieto jak Ty mnie ciągniesz do grzechu:) ***Bo ja luuubie pogrzeszyc od rana!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 16:49 Eeeeh, jak ja lubię takie grzesznice:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 17:01 Gość portalu: crimen napisał(a): > Eeeeh, jak ja lubię takie grzesznice:) ***Hamuj sie wasc! Kudlate mysli beda waszeci meczyc!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 19:31 Najpierw kręci kuperkiem, a potem broni kudłato myśleć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 19:35 Gość portalu: crimen napisał(a): > Najpierw kręci kuperkiem, a potem broni kudłato myśleć:) ***Nie kreci,nie kreci! Nigdy nie krecila! Spojrzeniem uwodzi!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 20:00 No pewnie.Kuperek sam się kręci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 20:03 Gość portalu: crimen napisał(a): > No pewnie.Kuperek sam się kręci:) **Oj,Crimen a skad Ty takie informacje posiadasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 20:32 Sam nie wiem.To chyba telepatia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 21:15 Gość portalu: crimen napisał(a): > Sam nie wiem.To chyba telepatia:) **Chyba predzej kuperkowidzenie!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 22:58 Co ja poradzę że mam słabość do tego detalu kobiety:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 23:26 Gość portalu: crimen napisał(a): > Co ja poradzę że mam słabość do tego detalu kobiety:) **To ja moze skocze do lustra i sprawdze jak sie sprawy maja???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci 18.09.01, 23:43 Przecież Ty się na tym wcale nie znasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 213.76.59.* 18.09.01, 23:52 crimen napisał(a): > Przecież Ty się na tym wcale nie znasz:) **Tyz prowda!Ale jak okragla i nie wisi to chyba nie jest zle???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: Do placzacego z powodu polamanych paznokci IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 17.09.01, 20:46 Po glowie to tylko do myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś