abasia13 24.06.11, 14:57 Nie wiem czym wyczyścić plamy prawdopodobnie z soku jabłkowego z jasnego dywanu wełnianego !? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: Dywan wełniany 24.06.11, 15:01 vanisch do dywanow,wszystkie plamy schodza. Odpowiedz Link Zgłoś
abasia13 Re: Dywan wełniany 03.07.11, 22:35 Dzięki za radę, plamy wyczyściłam vanischem, zeszły nie pozostawiając śladu !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
deccoarts Re: Dywan wełniany 24.06.11, 15:57 Też polecam vanish. Nie wiem w czym problem. Ja mam dywan z wełny wielbłąda i w sumie każdym środkiem da się usunąć plamę - nawet proszkiem do prania. Odpowiedz Link Zgłoś
graiyetea Re: Dywan wełniany 01.07.11, 11:05 Mogę polecić Ci tylko profesjonalny środek do czyszczenia dywanów, a właściwie do usuwania plam na dywanach Melllerud. Jest naprawdę bardzo skuteczny, polecił mi go znajomy, który ma zakład zajmujący się czyszczeniem tapicerek samochodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani z telewizora Re: Dywan wełniany IP: *.warszawa.mm.pl 04.07.11, 12:49 Polecam finish. Jak czyszczę nim dywan, to mój mąż dostaje ataku namiętności. Tylko nie wiem czy to środek do czyszczenia, czy moje wygięte ciało go tak podrywa... Odpowiedz Link Zgłoś