michalinakorz 15.11.12, 10:12 Polecam kotły gazowe www.outlet-instalacyjny.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rysiek3 Re: Kotły gazowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 20:56 Jak dla mnie firma którą wymieniłeś nie jest najlepsza. Miałem kiedyś z nią niemiłą przyjemność załatwić kilka interesów. Ale na szczęście istnieją porządne firmy- Makroterm- tam zakupiłem zarówno kociol, jak i kolektory słoneczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aresan Re: Kotły gazowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 11:26 Co sądzisz o tym kotle gazowym? Myslę, że pod względem ceny i jakości wykonania powinien ci przypaść do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eresz Re: Kotły gazowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.13, 12:45 Rzeczywiście piece defro, które tutaj przedstawiacie prezentują się dobrze. Warto w nie zainwestować tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weyta Re: Kotły gazowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 11:02 Powiem ogólnie tak, moim zdaniem kotły sas to bardzo dobry wybór. Polecam je. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milesno Re: Kotły gazowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 11:09 Czy podane przez ciebie kotły defro nadają się do użytkowania w warunkach domowych? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekmarmur Re: Kotły gazowe 02.06.13, 20:58 A ja uciekłem z kotła gazowego na rzecz CO dwa lata temu i nie żałuję Odpowiedz Link Zgłoś