Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kanapa do biura

11.05.13, 11:49
    Witam. Jak w tytule wątku: jaka kanapa nadawałaby się najlepiej do biura, nie jakaś duża oczywiście i raczej nie jasna. Najlepiej by było, gdyby wypowiedział się ktoś, kto sam ma biuro i posiada taką kanapę. Chodzi o coś eleganckiego, co uzupełniało by biuro, ale nadawałoby się w razie czego również do praktycznego wykorzystania (żeby usiąść, czy nawet zdrzemnąć się na moment).
    Obserwuj wątek
      • Gość: goral Re: Kanapa do biura IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 05:37
        Cześć.Nie mam co prawda biura ale mogę polecic ci sofy z gala collezione.Są to skórzane sofy o niezłym designu i z niezłej jakości surowca.Na pewno cie coś zainteresje a po drugie niektóre sofy mają tez funkcje spania.Cena też jest przystępnaPozdrawiam
      • sagwinne Re: Kanapa do biura 18.05.13, 10:40
        Gdybyś brał do tego też jakieś ozdobne poduszeczki, to dobrze by było, żebyś pamiętał o ich zawartości. Od tego zależy, jak szybko zaczną się odkształcać. W tak reprezentacyjnym miejscu lepiej, żeby nie leżały żadne szmaty.
        • tolek1977 Re: Kanapa do biura 20.05.13, 18:49
          Dokładnie, no i kanapa powinna zostać kolorystycznie dobrana pod posiadane już meble biurowe. Jeśli chodzi o wybór tkaniny, lepiej kupić pokrowiec z ciemnego materiału. Łatwiej go utrzymać w czystości. Jeśli wolisz meble ze skóry, to tylko prawdziwej. Moja sofa z ekologicznej nie przeżyła dorastania dzieci i brzydko się łuszczy powierzchnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka