Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JWC SADY REMBERTOWSKIE

IP: *.pagi.pl 10.04.02, 06:28
    kupilem mieszkanie na tym osiedlu,poszukuje przyszlych sasiadow, aby sie poczuc
    razniej i wymienic uwagi na temat tej inwestycji!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosia Re: JWC SADY REMBERTOWSKIE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.04.02, 09:25
        Jaki jest termin realizacji tego osiedla ? I jak daleko jest ono od centrum W-
        wy ?
        • Gość: qrek Re: JWC SADY REMBERTOWSKIE IP: 195.116.92.* 10.04.02, 10:19
          Termin realizacji jest zależny od jego ogłaszania. Zawsze mniej więcej za 1,5
          roku i tak od trzech lat. Razem z mieszkaniem powinni sprzedawać łopaty i inny
          sprzęt bo chyba ludzie powinni sami się wziąc za budowę tego osiedla.
          Ja słyszę o wspaniałym projekcie Sady Rembertowskie przynajmniej od 2 lat a na
          budowie jak się nic nie działo tak się nic nie dzieje.
          • Gość: gosia Re: JWC SADY REMBERTOWSKIE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.04.02, 13:45
            No właśnie, pytałam bo sama sie kiedyś interesowałam tą inwestycją, ale to było
            jakieś 2 lata temu i nie podano mi konkretnego terminu !
          • Gość: sąsiadka Re: JWC SADY REMBERTOWSKIE IP: 213.77.91.* 11.04.02, 08:40
            Z tym terminem to prawda, ciągle się przesuwa. Wczoraj byłam na placu budowy -
            wreszcie się coś dzieje. Plac ogrodzony, materiały zwiezione, dźwigi pracują.
            Przynajmniej wreszcie wiem, gdzie kiedyś zamieszkam. Tyle tylko, że na
            malutkiej ulotce umieszczonej przy bramie napisane jest, że termin realizacji
            to III kwartał 2003. A skoro pozwolenie na budowę dostali w XII 2001, no to
            wedle narzuconych reguł są niestety O.K.
      • Gość: Grzesiek Re: JWC SADY REMBERTOWSKIE IP: *.iie.org.mx 10.04.02, 13:53
        Jedna uwaga.
        Nie kupiłeś mieszkania tylko jego wizję.
        Należy życzyć aby wizja ta się spełniła.
        pozdrawiam

Grzesiek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka