Dodaj do ulubionych

Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 09:34
www.lemontv.pl/pokaz.php?id=433&cat=17#
Obserwuj wątek
    • Gość: Olga Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.06, 09:47
      Taaa, "trzeba być sobą",a jak widzę ją z pieskiem, to od razu mam skojarzenia z
      laleczką Paris Hilton. Rzeczywiście ma się wrażenie, że Frytce (ups
      przepraszam, Frice) trochę brakuje rozumku.
      • Gość: Camisa Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 10:08
        przyznaję że Frytka łądniejsza jest ale co do rozumku,albo raczej jego istnienia
        nie jestem pewna;p przede wszystkim to g***mnie obchodzi z kim i gdzie się bzyka
        ale zajęłaby sie czymś dziewczyna młoda już nie jest a tylko chodzi po studiach
        z programu na program opowiada większe pierdoły
        • Gość: zdegustowana Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 11:08
          Agnieszka F. jeśli zdarzy Ci się wejść i zobaczyć tę stronę to zamiast myśleć,
          że kolejna osoba chowa się za internetem żeby Cię obrazić to nic z tych rzeczy
          nie było w moim zamyśle. (chętnie nawet się spotkam, gdyby to było możliwe)
          Czujesz się dojrzała a swój problem rozwiązujesz jak 5 letnia dziewczynka,
          która tupie nóżką bo jacyś "źli ludzie" zrobili z niej okropną skandalistkę. Po
          co Ty do chole.... łazisz po tych programach i rzucasz na prawo i lewo jaką
          zmianę dla nas przygotowałaś?!?!?!?!? Każda Twoja wypowiedź jest gorsza od
          drugiej!!! NIC W TEN SPOSÓB NIE UDOWADNIASZ, wręcz przeciwnie. Patrzeć się na
          Ciebie nie chce, no chyba, że wylącze głos!!!!
          Współczuję Ci z całego serca, że taki stereotyp się za Tobą ciągnie ale Ty go
          wciąż przypominasz i potwierdzasz. Rób swoje i przestań dawać wywiady bo wtedy
          nawet jak rzeczywiście uda Ci się do czegoś dojść wszyscy Cię oleją i powinno
          Cię to obchodzić bo nikt w Ciebie kobitko nie zainwestuje bo nikt nie będzie
          chciał Cię oglądać.
          Spójrz na Pana Jacka Borusińskiego, jemu nic takiego nie grozi bo szanuje swoją
          prywatność, żaden głupi brukowiec nie zrobi z niego szmaty bo on sobie nie
          pozwalowi. Ty robisz wszystko dokładnie odwrotnie!!!! Zniknij na jakiś czas i
          powróć w wielkim stylu a nie wciąż Cie pełno i wciąż nic sobą nie
          reprezentujesz. Rzucasz jakimiś obietnicami..... no po co??????? Gdzie się
          podziali ludzie, którzy powiedzą Ci, że nie tędy droga????? Ehhhhhh szkoda
          gadać!!!!!
          Ps. Nie znam Rutkowskiego, ale słowa że 2 godz to max w Twoim towarzystwie nie
          mijają się z prawdą bo ja to miałam po 26 minutach....
    • Gość: wc Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:48
      video.google.com/videoplay?docid=7775070075383965138
      • Gość: Olga Ostro ostro, nie ma co IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.06, 15:46
      • Gość: P.S. Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:50
        P.S. jak już znikniesz to nie zjawiaj się znowu nawet"w wielkim stylu"
      • Gość: A. Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 19:55
        no coz, cejrowski po prostu zakrzyczał frytke, celowo zadawal jej wredne
        pytania i nie dawal jej dojsc do glosu (ciągle przerywając i krzycząc)
        dziennikarz z niego jak z koziej dupy traba.
      • intuicja77 Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! 24.08.06, 13:18

o matko! nie wiem co bardziej żenujące-Cejrowski cham , czy Frytka idiotka
    • iberia30 Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! 05.08.06, 11:53
      nihil novi, jaka byla taka jest, i operacja jedna druga jej nie pomoze, zero
      klasy.
    • Gość: $ Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:57
      Skąd u niej mniemanie ,że jest pod obstrzałem i ,że wszyscy ją obserwują????
      I jeszcze ciągłe powtarzanie ;jestem kontrowersyjna.Żenuła
      • Gość: piękna_zielonooka Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.08.06, 13:52
        Ale jej szajba bije,ja na jej miejscu to bym się dawno pod ziemię schowała z
        tymi wszystkimi skandalami,a tej ciagle mało i mało....
    • Gość: zdegustowana Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 18:21
      No to już wiem co Frycia wymyśliła, nowy durny program z Frycią w roli głównej.
      Co za tandeta ;(
    • Gość: ewcyk Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 13:23
      Ot i przykład jak to miernota jest znana z tego, że jest znana. I po co?
    • kalinazkalinowa Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! 20.08.06, 19:51
      dla mnie wywiad Cejrowskiego z Frytką jest poniżej krytyki ale nie ze względu na
      nią tylko na niego
      na jej miejscu wyszłabym z tego nagrania albo dała mu w twarz
      facet przegiął i pokazał jakim jest prostakiem
      • Gość: klio Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 07:56
        frytka jest żałosna ,totalne bezguście i lepiej zeby sie zajęła czymś
        pozytecznym,a ten facet to kompletne dno,zero udowodnił to m.in w tym programie
      • pomme Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! 21.08.06, 09:41
        no własnie, a to fryta nie wyszła. To ona pozwoliła po sobie jeździc i to ona
        dała sie skompromitowac dorzucajac jeszcze tekst w stylu: "coraz bardziej pana
        lubię". Gdyby miała choć trochę rozumu, choć trochę, to albo w ogóle by sie nie
        zgodziła na taką konfrontację, albo przygotowałaby sobie inteligentne repliki
        (zakładam że at hoc jej sie nie udaje) albo chociaż wyszła. A ona nie zrobiła
        nic, tylko coraz bardziej pogrążała sie swoimi infantylnymi odpowiedziami.
        Dla mnie to ona była żałosna
        Dodam jeszcze że pana Cejrowskiego średnio lubię, no może nie jego, ale sposób
        w jaki opowiada o swoich wyprawach poniekąd ciekawych. Jego nie znam:-)
        • kalinazkalinowa Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! 21.08.06, 11:18
          nie zgodzę się z tobą gdyby wyszła powiedzialibyście, że stchórzyła
          powiedziała mu, że wymaga szacunku
          skoro on jest taką gwiazdą jak mógł się zniżyć do takiego poziomu aby
          przeprowadzić wywiad z osobą którą uważa za dziwkę
          a przypomnę ci, że było to w czasie gdy ona występowała w Barze a on miał dzięki
          temu zapewnioną oglądalność
          • pomme Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! 21.08.06, 15:26
            ja nie wiem kiedy to było bo mało tv oglądam i w zasadzie ogladnełam to teraz w
            necie.
            W dalszym ciagu sie z Toba nie zgodzę:-) uważam że on jako dziennikarz może
            być "kontrowersyjny" czy wrecz chamski. Moim zdaniem on ją do reszty obnażył i
            zrobił to na jej poziomie. Druga sprawa, że uzyskałby równie dobry efekt,
            zadając jej intelektulane i kulturalne pytania, bo frytka i tak
            skompromitowałaby sie odpowiedziami. Problem,że tą kompromitację zrozumiałoby
            i zauważyło 30% społeczeństwa. tak mi się wydaje.
            Fakt, pytania były prostackie, ale w dalszym ciagu uważam,że żenujaca była
            frytka a nie cejrowski.
            I żeby nie było nie porozumień, nie twierdze,że nie masz racji, po prostu mam
            inne zdanie:-)
            • Gość: Aśka Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 18:47
              Nie lubię Frytki, ale to, co sobą reprezentuje Cejrowski przekracza wszelkie
              granice. Dno. Na jej miejscu wyszłabym ze studia.
      • tipsiara Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! 22.08.06, 19:58
        a niby o czym miał z nia gadac? o pogodzie?fryta dała d..y w tv i tylko dlatego
        wszyscy wiedzą kto to jest 'fryta' wiec rozmowa tylko tego dotyczyła,zrownał ją
        z g....m i pokazał gdzie jej miejsce a ona tylko potwierdziła że jest dnem od
        spodu :P
    • kalinazkalinowa Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! 21.08.06, 22:23
      później tłumaczył się, że rozczarowała go bo była opanowana
      a czego się spodziewał że odstawi tam szopkę
      że zacznie płakać
      może własnie w ten sposób wyszła z tego z twarzą
      fakt raz zrobiła głupotę ale nie można jej za to winić całe życie
    • divaa Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! 22.08.06, 08:59
      wie ktos gdzie można znaleźć Fryty popisy z kenem w big bra.:) ??
      • vlady Re: Frika!!! ależ Ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!! 25.08.06, 07:35
        Wybaczcie dzeiwczynie, z dziwnej rodziny pochodzi, strasznie obciezenie ma na
        pewno wiec teraz troszke jej piszczy pod czapunia...Nalezy ja potarktowac jak
        osobe chora, ale caly polski szolbiznes jest chory, wiec ona calkiem pasuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka