Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

szum wokol

12.05.16, 15:09
    Widze sporo szumu wokół wprzedazy wegla, a w zasadzie taniego opalu. Warto w to sc czy lepiej poczekać na prawdziwie letnia wyprzedaz – bo firmy weglowe przyzwyczaily nas do takich akcji – w sumie jeszcze miesiąc dwa czekania. No mam dylemat. Ktos cos poradzi?
    Obserwuj wątek
      • janek9658 Re: szum wokol 16.05.16, 15:40
        Zamawiac teraz z dostawa na lato. To fajny uklon w strone klientów, którzy chcą latem wypocząć. Zamawiasz i na urlop jedziesz bez zbednego balastu w postaci myśli o ople na zime.
      • maxedam Re: szum wokol 18.05.16, 15:18
        To zawsze jakas alternatywa dla tego co dzieje się latem. Fakt ceny wegla spadają bo wiadomo nikt nie chce kupować wegla i myslec o zimie, w końcu panuje lato. Mnie nie podoba się ta ?huzia na rozia? szal cial, jak opuszcza trochę ceny kolejki nawet na infolinii. Bez przesady!wole spokojnie zamowic teraz z dostawa na lato i odroczona platoscia ? polecam TO.
      • pablopidoo Re: szum wokol 31.05.16, 14:41
        Ja tam czekam do czerwca /letni outlet wegla/, mogą nas zaskoczyć cenami. I wtedy wyprzedają wszystkie gatunki wegla. Jest w czym wybierac.
        Z tego co wiem obecna akcja jest limiotwana i z tymi zapisami maja jakies limity, w końcu nie pzrerobia milona ton. A to ze suszony fajnie brzmi ale pewnie taki jak zwykle.
      • krystiakp Re: szum wokol 31.05.16, 17:09
        Nie chce kasy z góry? eeee co to za firma?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka