Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSIARZY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 12:48
    Jak wiadomo ludzie trzymajacy psy w blokach
    (tzw. PSIARZE)
    są coraz bardziej uciążliwi dla
    normalnych, spokojnych ludzi.

Mniejszosć ta chce ordynarnie
    narzucić innym swoje wsiuńskie nawyki,
    brak higieny (pchły, choroby odzwierzęce),
    hałas (szczekanie/wycie), smród i psie kupy na
    trawnikach (po których psiarze nie sprzatają
    - co w innych krajach jest standardem).

Wielu z tych ludków ma tak obnizone standardy
    higieniczne, że wpuszcza utażane w gównach
    psy (dla psów gó.. to perfumy) do swoich łóżek
    lub sie znimi całuje.

W tym stanie rzeczy należy bezwględnie tepić psiarzy
    w następujacy sposób:

- zwracać psiarzom uwagę, interweniować w strazy miejskiej.
    - nie rozmawiać i nie kolegować się z psiarzami
    i NAJWAZNIEJSZE ...
    - BEZWGLEDNIE STOSOWAĆ GAZ PIEPRZOWY WOBEC
    PSÓW PUSZCZANYCH BEZ SMYCZY lub bedących na smyczy ale
    BEZ NAMORDNIKA

GAZ TAKI MOŻNA KUPIC ZA KILKA ZŁOTYCH.
    JEŻELI DO CIEBIE LUB TWOJEGO DZIECKA
    ZBLIŻA SIĘ PIES BEZ NAMORDNIKA
    TO POWSTAJE BEZPOŚREDNIE RYZYKO
    UGRYZIENIA.
    PIES JEST ISTOTĄ NIEPRZEWIDYWALNĄ i (czego
    dowodzą coraz liczniejsze niestety przykłady)
    MOŻE ZAATAKOWĆ BEZ POWODU mimo że
    nigdy wczesniej nikogo
    nie ugryzł.
    GDY ZBLIŻA SIĘ DO CIEBIE PIES BEZ KAGAŃCA
    MASZ PRAWO I OBOWIĄZEK
    ZASTOSOWANIA GAZU.
    JEŻELI PSIARZ CIE WÓWCZAS ZAATAKUJE
    MASZ PRAWO POTRAKTOWAĆ GO GAZEM
    RÓWNIEŻ (W RAMACH SAMOOBRONY).

TO PSIARZ - A NIE TY - ŁAMIE PRAWO
    CHODZĄC Z PSEM BEZ KAGAŃCA LUB PUSZCZAJĄC
    GO LUZEM.

Obserwuj wątek
      • Gość: ertogrul Re: OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSI IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 11.12.04, 13:59
        W pełni popieram.
        Mój sąsiad ma psa i na całym korytarzu śmierdzi jak w murzyńskiej chacie
        • Gość: pan Re: OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 13:45
          A najlepiej wytępić wszystkie zwierzęta i zostaną tylko ludzie i nastanie raj.
        • Gość: psiaczek Re: OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSI IP: *.wla.pl 09.01.05, 16:36
          kiedy by łeś w murzyńskiej chacie? może następnym razem nie pal tyle marychy
      • Gość: mif Re: OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:52
        Dlaczego chcesz najpierw psa potraktować gazem? Co Ci zawinił? On tylko się
        zachowuje tak, jak go natura wyposażyła w instynkty samozachowawcze. Gazem
        potraktuj od razu właściciela i dołóż mu kijem bejsbolowym. To on krzywi
        psychikę psu. Pies jest przewidywalny w swoim zachowaniu. Zaatakuje, gdy czuje
        się zagrożony, sprowokowany gwałtownymi, nienaturalnymi ruchami zwierzęcia
        2-nożnego. Człowiek w stresie, gdy się boi lub przygotowuje atak wydziela pot o
        specyficznym zapachu prowokującym psa. Atakując psa gazem uważaj, żeby pierwszy
        Cię nie pogryzł. Wydaje mi się, że bez treningu podejścia do psa, wyciągnięcia
        ręki z gazem, obliczenia kierunku i odległości ewentualnej ucieczki nie obejdzie
        się. Ćwicz w mieszkaniu i plenerze. Częste powtarzanie tych samych ruchów i
        zachowań czyni mistrza.
        Nie podpatruj psiarzy, jak kładą się do łóżka ze swoimi sympatiami. Połóż się,
        jak normalnie spokojny człowiek wygodnie, odpręż i zaśnij. Nazajutrz czeka Cię
        porcja ćwiczeń i mozolna walka z psiarzami.
        Pod jednym względem masz rację. Kultura zachowań większości psiarzy jest mało
        powiedzieć naganna.
      • forumowe_kontko Re: OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSI 15.12.04, 10:17
        Oj, musisz być naprawdę odważnym człowiekiem. Bo ja, mimo, że na psach znam się
        nieźle, nie odważyłbym się zaatakować gazem obcego psa. Bo jeśli Ci się ta
        napaść nie uda - może być kiepsko. Pomijam już drobny szczegół, że jeśli
        zaatakujesz psa będącego na spacerze, snadnie w michę od jego właściciela
        dostać możesz. A więc - ryzyko jest podwójno.
        I dlatego podziwiam Twoją odwagę.

Choć, co dla każdej istoty myślącej oczywiste, nie podziwiam Twojego stosunku
        do zwierząt. Ale co tam. To nie ja dostaję drgawek z przerażenia widząc psa.
        • Gość: marek DO PSOFILNEGO IDIOTY ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:16
          Pies bez kagańca i smyczy (co jest obowiązkiem)
          stanowi obiektywne zgrożenie.

Jeżeli jakiś cham tego nie wie to jego
          pies musi byc potraktowny gazem.
          A jeżeli sam cham zaatakuje wowczas mozna
          samego chama takze potraktować gazem.

Dotarło ?
          • Gość: IDIOTA pogryziony Re: DO PSOFILNEGO IDIOTY ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:40
            Gość portalu: marek napisał(a):

> Pies bez kagańca i smyczy (co jest obowiązkiem)
            > stanowi obiektywne zgrożenie.

Dotąd masz rację.

> Jeżeli jakiś cham tego nie wie to jego
            > pies musi byc potraktowny gazem.

Wszyscy Cię ostrzegają przed niebezpiecznym prowokowaniem psa, bo może dojść do
            nieszczęścia. > Dotarło ?
            P.S.
            Pies mnie pogryzł na, można powiedzieć, własne moje życzenie i nie mogę mieć do
            niego pretensji.
            • Gość: kami Co ty za bajki opowiadasz IP: 217.116.101.* 01.01.05, 19:45
              wszystkie psy odwazne sa na smyczy lub za ogrodzeniem.
              Wystarczy ze wypuscisz go zza ogrodzenia lub spuscisz ze smyczy i odwazny pies
              staje sie kundelkiem.

Do tego piesek potraktowany gazem straci odwage raz na zawsze :-)

PS
              Pewnie to jedna osoba pisala oba powyzsze posty.
              • Gość: IDIOTA pogryziony Re: Co ty za bajki opowiadasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 00:24
                Gość portalu: kami napisał(a):
                "wszystkie psy odwazne sa na smyczy lub za ogrodzeniem...."
                Właśnie wszedłem na teren posesji i pies mnie zaatakował bez ostrzeżenia.
                "Wystarczy ze wypuscisz go zza ogrodzenia lub spuscisz ze smyczy i odwazny pies
                staje sie kundelkiem..."
                Z regóły tak, ale wystarczy nienaturalny, gwałtowny ruch, aby w kundelku wywołać
                agresję. Zależy, jak silny jest dla psa taki bodziec i jakie doświadczenia z tym
                bodźcem są związane.
                Poza tym nie chodziło mi o reakcję psa po zastosowaniu gazu, ale tyż przed: w
                czasie wyjmowania pojemnika (ponieważ w stressie, będzie to szrpanie z własną
                kieszenią), "celowanie" w stronę psa itp...
      • Gość: Garcio Re: OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSI IP: 217.153.90.* 20.12.04, 11:54
        Trzymanie psów w blokach powinno być zakazane w ustawie o ochronie zwierząt. To
        jest po prostu niehumanitarne.
      • Gość: rura Re: OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSI IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 21.12.04, 11:41
        Popieram w całej rozciągłości..
        Psiarze, w swojej ogromnej większości, nie dorośli jeszcze do posiadania
        psów...
        • Gość: FELIX Re: OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSI IP: *.u.mcnet.pl 22.12.04, 15:13
          nie każdy jest tak odważny jak niektórzy z Was.
          a Njbardziej mnie denerwuje tekst "proszę pana on nie gryzie" i chodzą palanty
          z psami (pół biedy jak na smyczy) bez kagańca. A najbardziej wkurzają mnie
          dziadki co mają takiego dobermana lub inne wielkie cudo (oczywiście bez
          kagańca) i pies go prowadza a nie on psa. Co by sie stało gdyby pies nagle
          zapragnał pobiec? pewnie urwałby rękę dziadkowi lub zabił go o chodnik
          Ludzie pomyślcie trochę -jeden nie boi się tygrysów,drugi koni a trzeci psów
          ale są też tacy którzy czują się niekomfortowo przechodząc obok psa bez kagańca
          pozdrawiam
          A trzymanie psa w bloku.......tylko jeden komentarz- bez komentarza
          • empire_invasion Re: OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSI 30.12.04, 14:01
            Jak widzę większość z uczestników tej dyskusji jest na poziomie troglodyty, cóż
            biedne będzie (lub już jest) wasze potomstwo wychowane w strachu do psa, kota a
            później być może wróbla.
            Twierdzicie że pies śmierdzi .... ilu z was zmienia codziennie skarpetki a jaka
            częśc odkłada je na później, ilu z was używa ciepłej wody i mydła a ilu
            poprostu śmierdzi, choroby które są przenoszone przez zwierzęta na ludzi (?)
            zapewnw wszyscy jesteście tymi chorobami już zakarzeni więc na głowe wam padło
            skoro wyrażacie takie opinie.
            W przypadku gdybym zobaczył że jakiś dureń wyciąga gaz (jakikolwiek) i kieruje
            go w jakiegoś psa, kota, gołębia lub inne zwierze to ręczę że nei ręczęza
            sibie. Taki typ natychmiast dostałby kopa w dupsko.

PS
            Wasze komenarze skierowane w moim kierunku kompletnie mnie nie interesują.
            Zrozumiały mnie wszystkie Trogoldyckie stwory!!!!
            • Gość: monika Re: OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:25
              nie każdy musi kochać zwierzęta a niektórzy nawet się ich boją; a przecież psy
              wyczuwają takie stany; dlatego właśnie powinny chodzić na smyczy i w kagańcu;
              ja bardzo kocham zwierzęta w szczególności psy i koty, ale ponieważ mieszkam w
              bloku to nie posiadam ni pieska ni kotka;
              co to za właściciel i miłośnik zwięrząt, który zamyka na cały dzień na balkonie
              swojego pupila, który marźnie i ujada; który dja dziecku na gwiazdkę
              szczeniaczka, a gdy przychodzi lato przywiązuje go do drzewa w lesie, bo z
              pieskiem trudno wyjechać na wakacje;
              co to za właściciel, który brzydzi się sprzątnąć z trawnika kupy po swoim
              psie; problem kup to jest w Polsce największy problem; one nie znikają z dnia
              na dzień, jak chyba wydaje się niektórym właścicielom; one śmierdzą i szpecą
              trawniki i chodniki;
              • Gość: ji Agresywne psy? IP: 217.116.101.* 01.01.05, 19:53
                ...bajki. Nie ma psa ktory by nie zwiaj z podkulonym ogonem.
                To tylko kwestia odpowiedniej 'persfazji'.
            • Gość: psiarka Re: OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSI IP: *.wla.pl 09.01.05, 16:39
              ilu z was zmienia codziennie skarpetki a jaka
              >
              > częśc odkłada je na później, ilu z was używa ciepłej wody i mydła

wystarczy przejechać sie pojazdem komunikacji miejskiej i to nie koniecznie
              podczas upałów ....feeeeee
            • Gość: Johny Mnemonic Re: OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSI IP: *.debacom.pl / *.za.digi.pl 21.01.05, 17:42
              Czysty pies nie śmierdzi,jeśli tak,to może mieć chorobę skóry,albo się wytarzał,człowiek prędzej może sam z siebie śmierdzieć - pot,ale jak śmierdzi ten,kto się wogule nie myje
      • Gość: Kami Popieram IP: 217.116.101.* 01.01.05, 19:47
        Co za skundlony narod: pieski sikajace, pieski srajace, pieski wyjace, pieski
        szczekajace...

Co gorsze uwazaja sie oni za milosnikow psow!
        Trzymanie psa w nastometrowym mieszkaniu zwie sie 'miloscia do zwierzat'.

Tepmy te glupote!

PS
        Gdzie mozna kupic taki gaz?
      • Gość: kot Re: OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 01:50
        Prawdziwy MŁOT jesteś,
        a jak podejdziesz z tym gazem
        do mojego jamnika to będziesz
        MŁOT z pieprzem w DUPSKU.
        • Gość: marek dup-ku zołędny .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 19:34
          Jeżeli twój jamnik podleci bez namordnika
          to w majestacie prawa dostanie gazem
          (lub kopa jeżeli nie będę miał gazu pod ręką).

A jak ty trzymający w bloku psa
          ś .... staniesz w obronie jamnika i mnie zatakujesz,
          wówczasz też gazem oberwiesz (albo kopem)
          i też w majestacie prawa.

Widzisz - prawo zna instytucje samoobrony.
          • Gość: dup-ek dzwoncy Re: dup-ku zołędny .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 21:23
            > Widzisz - prawo zna instytucje samoobrony.

prawo zna instytucje samoobrony KONIECZNEJ.
            Sam załóż sobie namordnik i przestań pisać głupoty.
          • zaholec [...] 04.01.05, 16:52
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: lubiący psy [...] IP: 213.227.80.* 06.01.05, 11:39
              • zaholec Re: dup-ku zołędny .... 06.01.05, 13:08
                Spadaj , zaloguj się, zdobądź jakąkolwiek tożsamość, a potem kląskaj. To jest
                przewaga forumowicza zalogowanego, nie kryje swoich poglądów. Gość typu Twojego
                zawsze może uciec spod jednego nicka pod drugi i udawać różne osoby.

bez pozdrowień cycku krowi
          • Gość: Johny Mnemonic Re: dup-ku zołędny .... IP: *.debacom.pl / *.za.digi.pl 21.01.05, 17:47
            Apropo prawa jest taki przepis jak przekroczenie obrony koniecznej,jeśli nikt ci nie grozi,a ty go uderzysz,wówczas prawo jest po jego stronie,był już taki przypadek,facet uderzył złodzieja,teraz jest ciągany po sądach,jeśli już nie siedzi,a co ty masz do psów,prędzej są głupi właściciele
      • Gość: macabricus Re: OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSI IP: *.aster.pl 06.01.05, 09:24
        <cut the crap>
        nastepny schorowany idiota..ehh
      • Gość: lubiący psy Re: OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSI IP: 213.227.80.* 06.01.05, 11:36
        popieram marka, niestety inaczej nie da się mówić do ludzi na takim poziomie
        jak większość psiarzy, i nie da się do nich dotrzeć inaczej niż przez krzywdę
        ich zwierząt, takie życie
        • zaholec Re: OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSI 06.01.05, 13:11
          Gość portalu: lubiący psy napisał(a):

> popieram marka, niestety inaczej nie da się mówić do ludzi na takim poziomie
          > jak większość psiarzy, i nie da się do nich dotrzeć inaczej niż przez krzywdę
          > ich zwierząt, takie życie

Zakładając ryzykownie, że nie jesteś markiem to Ciebie też zapraszam do próby
          skrzywdzenia mojego ukochanego psiaka ;)
          • Gość: marek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:56
            • Gość: znachor Re: "UKOCHANY PSIAK" - ZOOFIL ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 00:13
              Nieuleczalny przypadek pozakliniczny.
              Weź udział w wyborach bo masz predyspozycje. Niereformowalność poglądów,
              arogancja wobec otoczenia. Sanatorium na Wiejskiej dobrze Ci zrobi. Znajdziesz
              wielu przyjaciół. Pomyśl, jak przyjemnie wygłaszać swoje poglądy na większym
              forum niż to gazetowe. I psy tam nie chodzą po trawnikach. I odpowiednią ustawę
              można spichcić, a przynajmniej interpelację...
            • zaholec [...] 07.01.05, 10:20
              • Gość: marek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 16:56
                • zaholec [...] 08.01.05, 13:48
                  • Gość: marek Umowa stoi - godz.11 (brak namordnika wystarczy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 21:41
                    Może akurat będziesz wypróżniał swego kundla,
                    moze puścisz go bez smyczy,
                    ale chodzenie z psem bez namornika wśród
                    ludzi też wystarczy ...
                  • Gość: mif Re: Do zaholca ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:57
                    Nie pochwaliłeś się, jak było na "ringu". Z tarczą, na tarczy, czy walkower?
                    • zaholec Re: Do zaholca ... do mif 11.01.05, 19:12
                      Heh, taka ładna była pogoda, że o "ostatecznym starciu" przypomniałem sobie
                      podczas spaceru z córeczką koło 13.......
                      Wstyd mi :( Zapomniałem o taaakiej ustawce :))) Chyba za stary na takie głupoty
                      jestem :)

Pozdrawiam
                      • Gość: mif Re: Do zaholca ... do mif IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:17
                        A już myślałem, że zacznie ćwiczenia właściwej postawy, wsparcia nóg, szybkiej
                        oceny sytuacji i tego błyskawicznego ruchu : kabura - nozdrza Twojego przegubowca...
                        Nie wiem, co na roztargnienie Kodeks Boziewicz zaleca, ale wyzwanie moim zdaniem
                        można powtórzyć. Ostatecznie nic nie stracił. Była ładna pogoda i zapewne sporo
                        psów bez namordnika.
                        :)
                        • zaholec Re: Do zaholca ... do mif 12.01.05, 14:13
                          Eeee, chyba mi się nie będzie chciało :)
      • Gość: burek marek, synku, fiuta masz za małego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 06:08
        marek, synku, fiuta masz za małego? - to się udaj do psychologa i nie zawracaj
        ludziom głowy histerycznymi pretensjami do swiata. Niepokoi Cię poziom higieny
        włascicieli psów, którzy przeważnie lubią, jak taki kłębek futra grzeje ich w
        nocy w stopę? Przeszkadza, że ktoś odczuwa tak idotyczne, jak rozumiem, uczucia
        jak sympatia czy miłość? Ta ostatnia kojarzy Ci się tylko z seksem? Oj,
        niedobrze z Tobą, chłopie...
        A co do przepisów, to w zdecydowanej większości polskich gmin obowiązuje
        kaganiec ALBO smycz, chyba tylko w Wawie jest inaczej, ale i tu policja ani
        straż miejska praktycznie nie respektują tego przepisu, bo chyba mają
        świadomość, że jest on sprzeczny nie tylko ze zdrowym rozsądkiem, ale i z ustawą
        dotyczącą zwierząt (która m.in. reguluje PRAWA zwierząt: i fakt, że pies musi i
        powinien się wybiegać - OK, w kagańcu - w oczywisty sposób z niej wynika). A
        ustawy są nadrzędne w stosunku do regulacji gminnych, wiec ew. sprawa w sadzie
        byłaby dla gminy z góry przegrana, gdyby władze chciały kogoś ukarać tylko za
        to, że wyprowadza psa na smyczy, ale bez kagańca, albo odwrotnie.
        Poza tym nie ma żadnych norm określających, jakie warunki musi spełniac
        kaganiec, żeby był kagańcem, luźna wstążeczka wystarczy. I tak dalej. Więc idź
        wylewac swoje żale do świata gdzie indziej, psiarzom możesz naskoczyć.
        Bez pozdrowień
        Burek
        • Gość: marek DO BUDY BURKU !!! TO NIE WIGILIA BY PSY GADAŁY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 20:11
          • Gość: mif Re: DO BUDY BURKU !!! TO NIE WIGILIA BY PSY GADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:31
            One zawsze gadają, a czsem w wigilię ludzkim głosem. Dobrze, że wyjechałeś i nie
            słyszałeś, co na Twój temat mówiły. Chyba z rozpaczy sam siebie psiknąłbyś gazem.
      • Gość: Jonek Re: OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSI IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.05, 20:29
        Zasadniczo nie boję się psów, niestety boi się moja żona. Dlatego nosi przy
        sobie gaz i gdy zbliża się doniej jakiś pies zawsze ostrzega właściciela, że za
        chwilę go użyje. Z reguły pomaga - bo jak juz ty większość zauważyła, zwykła
        perswazja do miłośników psów nie dociera.
        Co do mnie nie noszę gazu, ale nóż. Choć psów się zasadniczo nie boję, to
        jednak biorę pod uwagę głupotę ludzką i puszczanie luzem wielkich bydląt bez
        kagańca (ostatnio byłem świadkiem jak w samym śródmieściu dziewczyna puszczała
        luzem potężnego rotweilera, każąc mu aportować kije). Wobec tego obiecałem
        sobie, że pies który mnie zaatakuje i ugryzie nie ma prawa tego przeżyć.
        Oberżnę mu łeb na oczach kochającego właściciela, m.in. dla bezpieczeństwa
        innych, szczególnie dzieci.
        Oczywiście mówię o dużych i niebezpiecznych psach, a nie o byle kundelkach.

Niestety, nie mam żadnego przepisu na psie kupy.

Pozdrawiam wszystkich walczących z psim potopem. Czy wiecie ile jest psów w
        Polsce?
        • krotki ja psiarz 22.01.05, 23:13
          jonek ma racje - problem leży w ludziach - zasze miałem psa ale mój pies nie
          sra po trawnikach robi to na moim ogrodzie gdzie ja sprzątam1 chodzi na spacery
          i nie na smyczy bo ja nad nim panuje. NIGDY mój pies nie szedł bez syczy nawet
          na lotnisku ( Toruniacy wiedza jak tam jest), psow miałem kilka jak są stare
          nie używam smyczy - sa bezpieczne, teraz mam psa który nie zrobni krzywdy 1
          rocznemu dziecku a i tak dziecko może go dotknąc na moim terenie!!. Ci idioci -
          debile i brudasy co wyprowadzaja na spacer psa sądząc, że to wystarczy jak
          pies zwali kupe na chodniku - przekazuje - nie jesteście lepsi od psa a czesto
          gorsi.
          pozdrawiam
        • Gość: Jonek Re: OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSI IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.05, 14:17
          Cześć Krotki, miło znowu zmienić z toba parę zdań. Choć rzadko się wypowiadam
          śledzę na bieżąco twoje forum. Sam tez powoli działam i posuwam się do przodu -
          właśnie wygrałem sprawę o zaległy czynsz.
          pozdrowienia
      • Gość: Gal Re: OBYWATELSKA AKCJA ANTYPSIARZOWA - MŁOT NA PSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:29
        ...a poza toba to w rodzinie wszyscy zdrowi?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka