Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy A1 wystartuje w maju

IP: *.dami.pl 21.12.04, 19:31
    Kurylczyk ma swoje zdanie??? może coś jeszze? (jakieś małe co nieco pod
    stołem?)
    Obserwuj wątek
      • Gość: umiarkowany Małe co nieco pod stołem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 20:58
        O.K. Małe co nieco nalezy sie za wytrwałośc w walce. Jak rzeczywiscie małe to
        nalezy sie jako prowizja do dobrze zorganizowanej roboty. Pamiętajmy że to, A-1
        a nie inne leżą w żywotnym interesie niezaleznego i szybkiego rozwoju. Inne z
        układu wschód zachód uzalezniaja nas od wpływów zewnętrznych. połaczenie
        skandynawii z południem europy zrównoważy rosnący wpływ osi Rosja Niemcy.
        • Gość: szn Re: Małe co nieco pod stołem IP: *.osow.pl 21.12.04, 21:30
          tak dbamy o swoj zywotny interes ze zamiast autorstrady A3 bedziemy mieli S3 :/
          (dopiero w bilzej nieokreslonej przyszlosci S3 ma byc "podrasowana do A3".
          I jeszcze jedno...S3 ma sie konczyc pod legnica a nie na granicy czeskiej-to sie
          nazywa przyszlosciowe myslenie)
      • Gość: Ulenspiegel Uczciwy, ale.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 21:17
        Jan Ryszard kurylczyk pomimo tego, że jest z SLD prawie na pewno jest uczciwym
        człowiekiem. problem jednak polega na tym, że jest związany z województwem
        pomorskim i sądzi, że ta autostrada jest dla tego regionu niezbędna. Mając dość
        czekania i patrzenia jak dr Kulczyk buduje autostradę w Wielkopolsce postanowił
        zbudować autostradę A1. Najwyraźniej olał to, że zaproponowana cenajest
        kuriozalnie wysoka: po prostu nie chciał juz czekać dłużej. Doskonale go
        rozumiem: sam bym postapił podobnie. Problem jednak w tym, że w tym momencie
        trwonimy państwowe pieniądze. Ja nie mam z tym problemu bo jestem z Gdańska
        (fiere de l'etre)....
      • Gość: Konsultant Re: Czy A1 wystartuje w maju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 10:39
        To wstyd żeby musiały nas uczyć obce banki, jak dbać o publiczne pieniadze. To
        powinna zrobić ustawa Prawo zamówień publicznych, ale wówczas promineci nie
        mogliby kraść w świetle prawa, a tak nic im nie grozi; najwyżej malutka kara za
        naruszenie finansów publicznych. To się nazywa dbać o swoich.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka