Gość: Gabriel IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.05.02, 23:08 Jaki materiał na blaty ma najlepszy stosunek trwałość/cena? Gabriel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.g.o Re: blaty łazienkowe 17.05.02, 13:35 > Jaki materiał na blaty ma najlepszy stosunek trwałość/cena? od razu chcesz jedynie slusznej odpowiedzi :) Ja uzylem marmuru ale to ze wzgledu na to ze nie bylo odpowiedniej kolorystyki wsrod aglomarmurow. To co jest dostepne mozna np zobaczyc w interncie np. firmie jabomarmi, sa tam chyba ceny i wzory. Mozna wyciac dowolny ksztalt, dobrac grubosc ale nalezy uwazac z kruchoscia. Jezeli umywalka bedzie wpuszczana nalezy pamietac o wzmocnieniu oslabionych brzegow stalowymi pretami od spodu baltu.( tzn jezeli przeweznie jest mniejsze od 7 cm). Potem wszytko powinno pojsc gladko. Firmy kamieniarskie sa wszedzie zwykle zgadzaja sie na wyciecia kazdego ksztaltu jelsli dostarczy sie im matryce lub rysunek. Uwaga! niech ta sama firma zalozy ten blat, nie nalezy sie zgadzac na samodzielny transport i montaz. W przypadku ukrusznia ciezko im udowdnic ze blat byl oslabiony przez zle zbrojenia... pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: blaty łazienkowe IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 17.05.02, 14:14 tak tylko w uzupełnieniu powyższego namiaru : www.jabo-marmi.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabriel Re: blaty łazienkowe IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.05.02, 22:44 Wielkie dzięki Trochę mnie uspokoiliście, bo miałem pecha wchodzić do zbyt dobrych sklepów. Sprzedawcy zapewniali mnie na wejściu że nic innego niż granit nie ma sensu kłaść i proponowali super blaciki za 3500 za metr kw. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: blaty łazienkowe IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 18.05.02, 14:16 a te w jakiej sa cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.a.g.o Re: blaty łazienkowe IP: 5.2.1R1D* / *.wise.edt.ericsson.se 18.05.02, 18:18 Aglomarmury czy marmury maja zblizona cene okolo od 350 zl/m2 i wiecej , dokladniejsze dane sa na stronie Jabo marmi... pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś