edka888
11.06.25, 11:50
Cześć wszystkim!
Chciałbym podzielić się swoimi doświadczeniami z firmą Hoder, bo wiem, że przy wyborze blatu kuchennego czy schodów z kamienia naturalnego, wiele osób szuka opinii i konkretów.
Zdecydowaliśmy się na współpracę z Hoder po dłuższym researchu – firma działa od 40 lat, co już budzi zaufanie. Wyróżniają się przede wszystkim tym, że nie pracują na byle jakim granicie z hurtowni, tylko mają selekcjonowane surowce z dostępem do najlepszych partii kamienia – bezpośrednio z kamieniołomów . Do tego stosują fotoslab i precyzyjną kalibrację, więc dokładnie widziałem, jak będzie wyglądać mój blat jeszcze przed cięciem.
Co mnie zaskoczyło? Ich technologia zbrojenia blatu – można na nim stanąć i nic się nie dzieje, co nie jest standardem na rynku . Kamień jest też zabezpieczony antybakteryjnie, co ułatwia codzienne użytkowanie.
Blat dotarł idealnie dopasowany do kuchni, montaż poszedł sprawnie, a kontakt z obsługą klienta był bardzo dobry. Była też instrukcja konserwacji, więc wiem jak impregnować i czego unikać. Warto wspomnieć, że mają w ofercie również ciekawe dodatki jak np. granitowe kostki chłodzące do whisky – fajny detal, który też zamówiliśmy .
Dla tych, którzy szukają rzetelnych opinii o Hoder – z mojej strony 10/10. Solidna robota, świetna jakość i bardzo elegancki efekt końcowy. Ktoś jeszcze korzystał z ich usług? Jakie są Wasze opinie?