Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie najlepiej ???

16.02.05, 14:21
    Poradźcie proszę gdzie najlepiej dać ogloszenie o sprzedaży domu. Mam do
    sprzedania dom pod Warszawą, w atrakcyjnej cenie, ale zalezy mi na szybkiej
    sprzedaży i zastanawiam sie gdzie dać ogłoszenie by najwięcej ludzi do niego
    dotarło- Gazeta Wyborcza, internet, czy gdzie...????

Za wszystkie odp. będę wdzięczna.
    Obserwuj wątek
      • kawka9 Re: Gdzie najlepiej ??? 16.02.05, 14:57
        ja też szukam takiego miejsca tyle, że do sprzedania mam mieszkanie...
        • dkosso Re: Gdzie najlepiej ??? 24.02.05, 17:32
          hej, nie jestem agentem nieruchomości, ale pracuję w firmie doradztwa
          finansowego, jedni klienci przychodzą po kredyt po kupują większe mieszkanie i
          sprzedają mniejsze, inni- kupują swoje pierwsze i szukają czegoś - jak
          prześlesz mi dokładne info to może coś uda się dobrać - dkosso@wp.pl, aha, w
          grę wchodzi Warszawa
      • Gość: bleble Re: Gdzie najlepiej ??? IP: *.crowley.pl 17.02.05, 13:40
        Biura ,posrednictwa w handlu nieruchomosciami/UWAGA negocjowac cene prowizi
        Wiem z doswiadczenia ze to nejszybszy sposob sprzedazy.
        Bo wiekszosc kupujacych boi sie kupic bez posrednio/dziwne ale prawdziwe/
        pozd.bleble
        • majka301 Re: Gdzie najlepiej ??? 17.02.05, 20:24
          Jestem zdumiona tym co piszesz, agencje prawie nic nie zapewniają, tylko biorą koszmarną prowizję. Dragowski "łaskawie" obniżył nam prowizje do 2,5% +VAT. Ja myślę o kupnie domu, ale właśnie bez pośrednictwa agencji. I też mam podobny problem: jak dotrzeć do ofert.

Pozdrawiam

Gość portalu: bleble napisał(a):

> Biura ,posrednictwa w handlu nieruchomosciami/UWAGA negocjowac cene prowizi
          > Wiem z doswiadczenia ze to nejszybszy sposob sprzedazy.
          > Bo wiekszosc kupujacych boi sie kupic bez posrednio/dziwne ale prawdziwe/
          > pozd.bleble
          • amelka1974 Re: Gdzie najlepiej ??? 18.02.05, 14:27
            Ja mam dom do sprzedania w Zielonce, jesli by Cię interesowała ta okolica to
            daj mi znać na meila; amelka1974@gazeta.pl, prześlę Ci opis.

Pozdrawiam.

majka301 napisała:

> Jestem zdumiona tym co piszesz, agencje prawie nic nie zapewniają, tylko
            biorą
            > koszmarną prowizję. Dragowski "łaskawie" obniżył nam prowizje do 2,5% +VAT.
            Ja
            > myślę o kupnie domu, ale właśnie bez pośrednictwa agencji. I też mam podobny
            pr
            > oblem: jak dotrzeć do ofert.
            >
            > Pozdrawiam
            >
            > Gość portalu: bleble napisał(a):
            >
            > > Biura ,posrednictwa w handlu nieruchomosciami/UWAGA negocjowac cene prowi
            > zi
            > > Wiem z doswiadczenia ze to nejszybszy sposob sprzedazy.
            > > Bo wiekszosc kupujacych boi sie kupic bez posrednio/dziwne ale prawdziwe/
            > > pozd.bleble
      • loona25 Re: Gdzie najlepiej ??? 18.02.05, 14:47
        Ja co prawda do tej pory sprzedawałam i kupowałam mieszkanie, a nie dom, ale
        ofert szukalam w dodatku do jednej w łódzkich gazet, (wersja w internecie na
        www.gratka.pl), z Łodzi jest tam bardzo duzo ofert, nie wiem jak to sie ma do
        innych miast, ale spróbujcie, chociaz tam też wiele ofert to oferty agencyjne,
        nawet jezeli nie zostalo to napisane. Mysle, ze wiele osób szuka ogloszeń
        własnie w internecie. pozdrawiam.
      • Gość: kaska Re: Gdzie najlepiej ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:43
        Może kupię od Ciebie. mam w związku z tym kilka pytań: gdzie jest położona
        nieruchomość, jak daleko od Warszawy - w jakiej miejscowości, jakiej wielkości
        jest działka i dom, w jaki standardzie wykończenie domu, jaka cena - na ile
        atrakcyjna?
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka