Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak kupić mieszkanie w Warszawie możliwie tanio?

IP: 212.160.172.* 18.02.05, 13:27
    Witam! Zamierzam kupić mieszkanie w Warszawie poniżej 40m, na rynku wtórnym.
    Chcę kupić możliwie tanio, czyli najchętniej bez pośrednictwa agencji. Jak
    się do tego zabrać? Gdzie szukać chętnych do sprzedaży?
    Obserwuj wątek
      • Gość: S. Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie możliwie tan IP: 62.29.248.* 22.02.05, 15:40
        Ja mam mieszkanie do sprzedania bezpośrrednio. 31,46 m2 na ul. 1 Sierpnia
        (blisko Novotelu). W bardzo dobrym stanie - wystarczy pomalować i można się
        wprowadzać.
        Sylwia 692 47 66 90
        • dkosso Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie możliwie tan 24.02.05, 17:27
          za ile?
          • Gość: S. Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie możliwie tan IP: 62.29.248.* 28.02.05, 09:28
            dokładniejsze informacje poprzez kwsylwia@poczta.fm :))
            • dan8 Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie możliwie tan 28.02.05, 12:51
              Szukaj ogloszen o sprzedazy w gazetach.
      • piopar Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie możliwie tan 04.03.05, 12:12
        witaj
        ja jestem chętny /zdecydowanie sprzedam/ do sprzedaży mojego mieszkania: 36 m,
        dwa pokoje 17 i 9, kuchnia 4 m, mieszkanie jest urządzone, umeblowane, gotowe
        do zamieszkania, hipoteczne, moja cena to 155tyś. tel 602417547 lub mail
        piopar@piopar.neostrada.pl, bym zapomniał: ul. Dickensa na Ochocie
      • Gość: gobo Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie możliwie tan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 23:41
        Drogi Panie nie zawsze bezposrednio kupi Pan taniej niz przez Agenta. Nie
        miejmy zludzen ze jak bezposrednio to taniej, bo dla przykładu metraz 37m2 za
        155tys na Ochocie bezpośrednio mieszkanie np. do remontu, wychodzi drozej niz
        taki sam metraz tez na Ochocie moge panu zaoferowac za 135 tys. Wiec widzi pan
        jak to jest.
      • Gość: james Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie możliwie tan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 23:48
        Drogi Panie a ja szukalem bezposrednio w Warszawie i kazdy chcial za mieszkanie
        25 m2 do remontu za powyzej 90tys. zl. a wreszcie kupilem przez agencje
        mieszkanie w tej samej dzielnicy za 72 tys. zl i tez do remontu. Wiec widac ze
        nie zawsze jest zle wspołpracowac z Agencją.
      • Gość: james Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie możliwie tan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 23:50
        Tak wiec chyba opłaciło mi sie zapłacic nawet te 2,9% prowizji. Wszystko
        załatwił za mnie agent ja tylko pojechałem do Notariusza podpisac Akt.
        • miszka44 Drogi gobo-jamesie... 07.03.05, 16:39
          ... to nawet nie obejrzałes mieszkania? Od razu do notariusza?
          Podszywać się pod różnych użytkowników też trzeba umieć.

Pzdr
          M44
          • Gość: James Re: Drogi gobo-jamesie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:41
            Mylisz sie , bo ogladalem to co chce kupic, widac ze zle przeczytales to co
            napisalem. Mowie tylko ze potem po podpisaniu umowy przedwstepnej nie musze juz
            latac i zalatwiac spraw zwiazanych z KW i innymi dokumentami. Zalatwial i
            przygotowal to wszytko dla Notariusza poprostu agent. Ja nie mialem czasu zeby
            latac po Sadach ksiag wieczystych i tym podobnym sprawom zeby to wszystko
            zalatwiac. Poprostu ja zajmuje sie swoimi sprawami a agent swoimi.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka