Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

drewno w łazience

IP: *.plk.vectranet.pl 28.05.05, 21:06
    chciałbym mieć trochę drewna w łazience mam na myśli podłogę i jeden pas na ścianie,czy wiele jest zachodu, i czy sam mogę położyć tę podłogę (nie jestem parkieciarzem)
    Obserwuj wątek
      • Gość: luk Re: drewno w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:00
        tak, drewno w łazience to świetny pomysł.
        • Gość: luk Re: drewno w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:12
          posiadam w łazience deski IROKO o długości 900 mm.
          podłoga ta jest wręcz bezkonkurencyjna dla takich rozwiązań jak ogrzewanie
          podłogowe. naturalne ciepło drewna kontra płytki, zimne w odczuciu zarówno zimą
          (pół biedy, kiedy są ogrzewane) jak i latem, bo przecież temperatura w
          mieszkaniu bez względu na porę roku, zimą regulowana, jest na stałym poziomie.

gatunki zalecane do łazienek to TEAK i IROKO. 100% bezpieczeństwo (trwałość
          przyklejenia oraz brak efektu "szparowania" lub "łódkowania" spowodowanego
          skokami wilgotności w pomieszczeniu) oraz estetykę zapewnia tylko jedno
          rozwiązanie, system "tradeing". polecam stronę www.timberline.pl, w galerii
          znajdują się zdjęcia obrazujące owo rozwiązanie.
          • Gość: mały Re: drewno w łazience IP: *.plk.vectranet.pl 31.05.05, 14:33
            dziękuję luk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka