Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

War Inwest

IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 21:45
    Witam

czy wiecie cos moze na temat posiedzenia sadu jakie mialo sie dzisja odbyc w
    naszej sprawie ?
    Posiedzeni to mialo byc dla nas dosc istotne, a dotyczyc mialo grupy w jakiej
    ostatecznie mialy sie znalezc nasze wierzytelnosci.

pozdrawiam

zmora
    Obserwuj wątek
      • Gość: cru Re: War Inwest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 09:48
        jezeli umieszcza w 2 to i tak ktos z 6 to zaskarzy, wiec to raczej potrwa.
        obawiam sie, ze pare lat...
        • Gość: zmora Re: War Inwest IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 12:18
          wiem ze potrwa, ale lepiej bym sie czul gdybym juz wiedzial ze jestem w 2
          grupie.

--
          zmora
          • Gość: jacekm Re: War Inwest IP: *.acn.pl / 10.131.131.* 24.07.02, 15:20
            Hej. No więc w propozycji listy wierzytelności jesteśmy w 2 grupie, ale to na
            razie Sąd Rejonowy. Pozdrawiam.
            • Gość: Pawel Re: War Inwest IP: 212.244.84.* 24.07.02, 18:45
              moglby mi ktos wyjasnic o co chodzi z ta 2 grupa? kto moze sie do niej
              zakwalifikowac i na jakiej podstawie? bede wdzieczny za usiwiadomienie
              • Gość: cru Re: War Inwest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 12:22
                2 grupa oznacza, ze dostaniesz pieniadze( raczej ich częsc) jako 2 grupa
                oszukanych w kolejnosci, 6 - jako szosta. o przewadze 2 grupy nie mam chyba co
                pisac, to oczywiste. zasady przynaleznosci do grup miałes na wniosku do
                syndyka. a, jeszcze jedno: jak sie wpisałes do 6 to cie wyzej nie przeniosa.
            • Gość: zmora Re: War Inwest IP: *.pbk.pl / 10.1.12.* 25.07.02, 08:38
              Gość portalu: jacekm napisał(a):

> Hej. No więc w propozycji listy wierzytelności jesteśmy w 2 grupie, ale to na
              > razie Sąd Rejonowy. Pozdrawiam.

cze Jacek

czy to znaczy ze sady wyzszej instancji moga to jeszcze mienic ?
              jak dlugo to jeszcze potrwa ???
              po wczorajszej lekturze Gazety mam coraz wieksze watpliwosci czy mimo
              zakwalifikowania nas do 2 grupy cokolwiek i kiedykolwiek uda nam sie odzyskac
              :(

pozdrawiam

--
              zmora
              • Gość: cru Re: War Inwest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 12:24
                oczywiscie, w zaskarzanie decyzji mozna sie bawic długo, w coraz to wyzszych
                instancjach. a potrwac to moze nawet z 10 lat, nie miej złudzeń.
                • Gość: zmora Re: War Inwest IP: *.pbk.pl / 10.1.12.* 26.07.02, 11:24
                  po 10 latach to ta kasa na pudelko zapalek mi wystarczy :(
                  • Gość: BB Re: War Inwest IP: 212.76.37.* 27.07.02, 00:27
                    Z tego co słyszałem postępowanie upadłościowe jest ograniczone czasowo i nie
                    może trwać dłużej niż przewiduje prawo (chyba dwa lata).
                    • Gość: cru Re: War Inwest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 10:45
                      to pewnie od czasu rozpoczecia, obecnie to faza przygotowawcza raczej. zreszta
                      spojrz na FRI, oni juz sie z 5 lat bawia z tym. Nawet ten pełnomocnik syndyka
                      powiedział: moze to i 10 lat trwac. nie miejmy złudzen, polskie prawo pozwoli
                      na ciagniecie tego bez konca. Uczciwy obywatel nie ma szans w tym panstwie, za
                      mandat naślą komornika i wsadza jak nie masz forsy, za to u goscia który okradł
                      900 rodzin na wiele milionów, nie odnajdą śladów przestepstwa.
                      • Gość: zmora Re: War Inwest IP: *.pbk.pl / 10.1.12.* 29.07.02, 16:21
                        pozostaje miec nadzieje w uczciwosc sądów
                        ...chociaz jak czytam o kolejnych aferach i miekkim sercu skladow sedziowskich
                        to niemam juz zludzen....

--
                        zmora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka