Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

fragranit - przebarwienia

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 23:12
    Witam,
    Wlasnie mecze sie z wyborem zlewu do kuchni. Podobaja mi sie fragranity
    Franke, ale mam troche watpliwosci.

Czy ktos ma zlew fragranitowy Franke? Czy takie cos sie przebarwia?
    Jak sie zachowuje pod tym wzgledem metalizowany fragranit?

Pozdrawiam,
    Maciej
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kasia Re: fragranit - przebarwienia IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 12.11.02, 09:24
        Jestem od 10 miesięcy właścicielką zlewu Franke z fragranitu koloru szarego,
        żadnych przebarwień nie zauważyłam, nie wiem, być może na jasnym było by
        widać , ale w mojej opini, fragranit nie przyjmuje żadnych plam, ze względu na
        swoją strukturę. gdybym miałam teraz kupować zlew, wybrałabym taki sam, tej
        samej firmy i nie jest to krypto reklama, mimo, że zlewy tej firmy nie należą
        do najtańszych.
        • Gość: macko Re: fragranit - przebarwienia IP: proxy / *.polkomtel.com.pl 12.11.02, 12:17
          A czy ktos ma zlew unigranitu Plados? To zdaje sie podobne, do fragranitu?
      • Gość: bożena Re: fragranit - przebarwienia IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.11.02, 23:18
        Mam jasny zlew z fragranitu i niestety po roku zaczęły byc na nim widoczne
        brązowe plamy. Nie udało ich sie usunąć. Szkoda, to tylko jedyna wada, a tak
        jestem z fragranitu b. zadowolona
        • kilovolt Re: fragranit - przebarwienia 17.11.02, 09:07
          Franke ma leszcze zlewy z podobnego materiału jak fragranit tyle że troche
          tańszego, nazywa się fradura. Ma ktoś taki zlew? Wie ktoś jak takie coś się
          sprawuje?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka