Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JW construction

IP: *.acn.waw.pl 11.11.02, 16:50
    zamierzam kupic mieszkanie w firmie jw construction. czy ktoś korzystał z
    usług w/w firmy?? słyszałam bardzo różne opinie na jej temat. przewaznie
    niepochlebne....
    Obserwuj wątek
      • Gość: fajek Re: JW construction IP: proxy / *.k.mcnet.pl 12.11.02, 10:02
        chyba powinieneś (powinnas) pocztytac forum developerzy ...
        • Gość: Magda Re: JW construction IP: *.empik.pl / 172.16.18.* 14.11.02, 15:35
          Witam byc moze przyszlego sasiada :)
          Ja kupilam mieszkanie od JWC. Mieszkanie na osiedlu Dabrowka Wislana.
          Chcialabym, abys nie zaglebial sie w lekture forum GW, poniewaz sama
          przekonalam sie, ze wiele wiadomosci jest mocno naciagnietych oczywiscie
          negatywnie. Nie mowie, ze JWC to super firma, jakosc lux, ale wiem, ze inni
          developerzy tez odwalaja fuszerke. Polecam Tobie strone, gdzie znajduje sie
          forum osiedla Jerozolimskie i Dabrowka Wislana. Poczytaj sobie jaka byla nasza
          droga do zamieszkania, z jakimi problemami teraz borykamy sie. I sam podejmij
          decyzje. Ponizej podaje strone forum, a zachecam do lektury watku osiedle DW z
          dn. 17.10.2002 "JWC - jak myslicie, kupic czy nie kupic mieszkania". W watku
          tym pojawilo sie kilka bardzo waznych info, ktore ulatwily podjecie decyzji
          jednemu z ewentualnych sasiadow.
          Wiadomosci na biezaco :)
          Pozostale watki sa rowniez ciekawe, choc czasami temat schodzi na bocznice ;-)
          eff.atra.pl/Pozdrawiam
          Magda
      • Gość: bea16 Re: JW construction IP: proxy / 213.25.206.* 15.11.02, 13:28
        Jestem projektantk? wn´trz. Dwukrotnie mia?am styczno?ç z mieszkaniami
        budowanymi przez t? firm´: jedno by?o w Markach, drugie na Targowej. Co mog´ o
        nich powiedzieç: buduj? z kiepskich materia?ów, plan mieszkania inaczej wygl?da
        na planach, inaczej w rzeczywisto?ci np. wszystkie pod??czenia do urz?dze? w
        kuchni b?d? ?azience s? innych miejscach ni˝ na planie, ?ciany krzywe!!!!!,
        wymiary ?cian s? mniejsze ni˝ masz na planie mieszkania a co najgorsze, ˝e jest
        to firma, która nie uznaje reklamacji!!!!!!!! Poza tym robi? numery w stylu:
        kupujesz gara˝ podziemny,a potem okazuje si´,˝e jest on na drugim ko?cu bloku,
        a nie przy twojej windzie.
        W obu wspomnianych mieszkaniach musia?am robiç du˝o przeróbek typu wyburzanie
        lub pobudowywanie ?cianek, ˝eby jako? wygl?da?y.
        Podsumowanie: NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!
        Pozdrawiam
        Bea
      • Gość: zibi Re: JW construction IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 00:37
        Ja widzialem 2letnie mieszkanie wybudowane przez JW. Pokruszone parapety,
        pęknięcia, grzyb i odpryski na ścianach jak po razach młotkiem! Osobiście
        odradzam. Albo właściciel był niepoczytalny, albo jakość wykonania i materiałów.
      • Gość: edzia Re: JW construction IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.02, 11:46
        odradzam właśnie mam z nimi problem, kupiłam na dąbrówce wislanej-porażka,
        oni maja jedynie konkurecyjne ceny ale nic pozatym, prosze szukaj innej firmy
        szkoda pięniędzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka