Gość: breskva IP: *.acn.pl / 10.67.3.* 15.11.02, 17:11 Prosze doswiadczonych o rade--w jakim banku oplaca sie wziac kredyt mieszkaniowy? I w jakiej walucie???? Rozwazamy bank Śląski (bo tam mamy rachunek) i Fortis Bank bo jest promocja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zibi Re: kredyt na mieszkanie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 00:34 Ja biore w PKO BP złotówkowy, bo tam najtaniej, mala prowizja i mozna wczesniej splacic. Poczytaj wpisy na forum to poznasz rowniez zle strony tego banku. Mnie wygodniej bo mam tam konto i zaplace mniejsza prowizje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka a BUD BANK?? IP: *.edipresse.pl 18.11.02, 14:15 Czy znacie? Kuszą przeliczaniem po średnim kursie NBP, oprocentowanie też niezłe. Czy ktoś ma doświadczenia? O ile realnie podraża kredyt przeliczanie po kursie kupno- sprzedaż? Proszę o pomoc. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny_ Bravo Re: a BUD BANK?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.11.02, 21:28 Śląski szczerze odradzam. Sam utrzymuję rodzinę i nieźle zarabiam, ale w Śląskim jestem biedakiem (nie uważam, żeby 4 ŚREDNIE krajowe, czyniły ze mnie biedaka. Za to szczerze polecam GE Bank Mieszkaniowy, może dlatego, że zajmują się tylko kredytami mieszkaniowymi... Cała procedura max5 dni - zero prowizji, zero kary za przewalutowania i wcześniejszą spłatę i za kredyt ok 70.000 zł ok. 100 EUR spłaty miesięcznej. Mniej niż za wynajem, a jestes na swoim. Szczerze polecam, wbrew opiniom innyh forumowiczów. Pozdrowienia z Bielska Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: a BUD BANK?? 20.11.02, 09:23 Ja też polecam GE, cała procedura zajęła parę dni, sami posprawdzali co im było potrzebne, papierologia ograniczona do minimum. Ja mam kredyt w euro, ostatnio obnizyli mi oprocentowanie o jeden punkt. Odpowiedz Link Zgłoś