Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zabudowy Komandor

17.02.06, 10:33
    Hej!
    Czy macie jakieś doświadczenia z zabudowami Komandora? Dają dużo niższą cenę
    niż konkurencja, ale i biorą od razu dużą zaliczke - budzi to moje
    watpliwości co do jakości wykonania i późniejszej współpracy.
    Dzięki, pozdrawiam!
    Obserwuj wątek
      • jasiaruda Re: Zabudowy Komandor 28.01.26, 10:10
        Gdy firma Komandor pojawiła się w Krakowie (w zeszłym wieku) to wykonała mi zabudowę w sypialni, rewelacja. Potem przez 15 lat wykonano mi jeszcze cztery zabudowy. W zeszłym tygodniu przyjechał Pan na pomiary i projekt piątej oraz szóstej. O RETY!!! Toż to kpina! NIDGDY więcej "Komandora". Tamta firma umarła śmiercią bolesną dla klientów. Obecna obsługa klienta po za biurem firmowym to średniowiecze usług meblarskich. Można pisać DUŻO ale po prostu Komandor = ABSURD! Ceny z kosmosu i to z drugiej strony wszechświata... reszta dopasowana do tego. Za raczej tańsze drzwi (TYLKO drzwi) 15 tysięcy złotych. Zabudowa przecież beż ścian bocznych i tyłu bo całość od ściany do ściany, od sufitu do podłogi. Jutro przyjeżdża ekipa z firmy IKEA montować dwie szafy zamiast zabudowy ale również od ściany do itd. Konstrukcja pełna wnętrza boki tyły, półki itd. Drzwi w dwóch liniach bo różna głębokość każdej szafy. Cena nie 15 000 jak Komandor lecz 12 000.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka