Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Whirlpool czy Indesit (PRALKA)

IP: 157.25.119.* 30.01.03, 09:02
    Zastanawiam się czy kupić pralkę firmy Whirlpool czy Indesit. Z wyglądu
    bardziej odpowiada mi Indesit, ale sprzedawca w slepie AGD bardziej polecał
    mi Whirlpoola. Cena obu pralek jest porównywalna, nie wiem natomiast na którą
    się zdecydować.
    Macie jakieś doświadczenia z pralkami tych firm?

A.

Obserwuj wątek
      • Gość: Gosiaczek Re: Whirlpool czy Indesit (PRALKA) IP: 195.94.193.* 31.01.03, 19:43
        Tak, lepiej wybierz Whirlpoola. Mam pralkę już 6 rok i jak do tej pory chodzi
        bez awarii. Pralka, jak pralka, nie ma z nią kłopotu.
        Moja mama ma natomaist Indesita i psuła się już 3 razy.
        Tak więc nie polecam Indesita.
        Pozdrawiam
        Gosia
        • Gość: romek Re: Whirlpool czy Indesit (PRALKA) IP: deimos:* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 21:37
          Gość portalu: Gosiaczek napisał(a):

> Tak, lepiej wybierz Whirlpoola. Mam pralkę już 6 rok i jak do tej pory chodzi
          > bez awarii. Pralka, jak pralka, nie ma z nią kłopotu.
          > Moja mama ma natomaist Indesita i psuła się już 3 razy.
          > Tak więc nie polecam Indesita.
          > Pozdrawiam
          > Gosia

A ja mam Indesita już 4 rok i chodzi bez problemu :)
      • Gość: maggda Re: Whirlpool czy Indesit (PRALKA) IP: *.armada.pl / 10.10.10.* 02.02.03, 09:23
        Whirpool tylko Whirpool!
        • Gość: aGa Re: Whirlpool czy Indesit (PRALKA) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 15:21
          Czy możesz podać jakieś argumenty :-)?
          • Gość: jarekZ Re: Whirlpool czy Indesit (PRALKA) IP: spc:* / 126.33.13.* 04.02.03, 12:32
            ja mam Indesit 3 lata i w tym czasie się nie psuła :-)
          • Gość: jarekZ Re: Whirlpool czy Indesit (PRALKA) IP: spc:* / 126.33.13.* 04.02.03, 12:34
            ja mam Indesit 3 lata i w tym czasie się nie psuła :-)
      • Gość: tobi Re: Whirlpool czy Indesit (PRALKA) IP: *.hor.net.pl 05.02.03, 12:52
        jezeli porownywac firmy to:w.jest lepsza od i.ma lepszy seris,sprzedaje sie
        lepiej,jest bardziej renomowaną firma,Firma whirpool kupiła polara a wiec
        bedzie w polsce i bedzie łatwiejsza mozliwosc dostepu do czesci zamiennych.Ale
        zeby porównac dwie pralki to napisz jakie to modele i jakie są ceny.pozdr.
      • Gość: kiki Re: Whirlpool czy Indesit (PRALKA) IP: 62.29.248.* 05.02.03, 15:42
        Gość portalu: aGa napisał(a):

> Zastanawiam się czy kupić pralkę firmy Whirlpool czy Indesit. Z wyglądu
        > bardziej odpowiada mi Indesit, ale sprzedawca w slepie AGD bardziej polecał
        > mi Whirlpoola. Cena obu pralek jest porównywalna, nie wiem natomiast na którą
        > się zdecydować.
        > Macie jakieś doświadczenia z pralkami tych firm?
        >
        > A.
        >

Whirpool to firma amerykańska jeden ze światowych liderów. Indesit to druga
        gorsza marka aristona, jestrównież obecna w Polsce ale w świecie to połowa
        tabeli 1 ligi. Bierz whirpoola
        • Gość: aGa Re: Whirlpool czy Indesit (PRALKA) IP: 157.25.119.* 06.02.03, 11:09
          Dzięki, to już jest jakiś konkretny argument.
        • Gość: gość Re: Whirlpool czy Indesit (PRALKA) IP: 195.136.104.* 07.02.03, 15:08
          Pralki whirlpoola sprzedawane w Polsce widziały Amerykę jak zdechła świnia niebo
          • Gość: kiki Re: Whirlpool czy Indesit (PRALKA) IP: 62.29.248.* 07.02.03, 16:09
            A MacWieśniak i inne produkty MacDonald widziały? Liczy się pewna technologia i
            kultura techniczna.
      • Gość: aGa Re: Whirlpool czy Indesit (PRALKA) IP: 157.25.119.* 06.02.03, 11:11
        Dziękuję wszystkim za cenne za rady.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka